Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Želiš na praksu u inozemstvo?

MojFaks | Vijesti, 09.09.2010.Želiš na praksu u inozemstvo?

Kroz AIESEC praksu upoznaju se novi gradovi, ljudi, kulture, običaji, a ono što je najvažnije – stječe se znanje o onome za što ste školovani ili se školujete.

AIESEC je vodeća studentska organizacija, prisutna u 110 zemalja svijeta, koja studentima kroz praktičan rad daje priliku razviti svoje potencijale kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo i zajednicu.

AIESEC kao organizacija prepoznaje važnost praktičnog rada, te kroz suradnju sa brojnim kompanijama, kako na globalnoj tako i na nacionalnoj razini, omogućuje studentima prije svega stjecanje jednog životnog iskustva i mogućnost aktivnog učenja kroz odlazak na međunarodnu studentsku praksu.

Prijaviti , na jednu od praksi,  se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu i drugih fakulteta, kao i oni koji su završili studij u protekle dvije godine (prvostupnici, diplomci, magistri, doktori).

Uvjeti za odlazak na stručnu praksu su:
•    Poznavanje barem jednog stranog jezika
•    Assessment centar (intervju, upoznavanje kandidata s AIESEC-om i obratno)
•    OPS (Outgoing Preparation Seminar - upoznavanje kandidata s procesom traženja prakse, priprema za kulturološke razlike i običaje u drugim zemljama)

Kroz AIESEC praksu upoznaju se  novi gradovi, ljudi, kulture, običaji, a ono što je najvažnije – stječe se znanje o onome za što ste školovani ili se školujete.

Prijaviti se može na www.aieseczagreb.hr. Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu. Rok za prijavu je do 30.09.2010. Također, novi krug će biti otvoren u veljači.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se