Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Za one koji će karijeru posvetiti 'čupavcima': Prestižno sveučilište daje stipendije ljubiteljima životinja

MojFaks | Vijesti, 19.09.2017.Za one koji će karijeru posvetiti 'čupavcima': Prestižno sveučilište daje stipendije ljubiteljima životinja

Odjel zoologije na Sveučilištu Oxford stipendira studente koji se bave upravo spomenutom granom znanosti. Ove stipendije bit će dodijeljene studentima koji su odlučili upisati diplomski i poslijediplomski studij zoologije na Oxfordu.

Natural Motion stipendije doći će u ruke onih koji se prijave na Oxfordov natječaj stipendiranja, a ujedno su diplomci i poslijediplomci s područja zoologije. Ove godine Sveučilište Oxford nudi dvije takve stipendije, a prijave traju do 19. siječnja 2018. godine te se odnose na sve građane Velike Britanije kao i za građane zemalja članica EU.


Izvor: Pixabay

Naime, iznos stipendije je 14 553 funte što bi trebalo pokriti školarinu te troškove života u Velikoj Britaniji. Ovo je idealna prilika za studente koji svoju karijeru planiraju posvetiti istraživanju životinjskog svijeta i dobrobiti životinja, a o uvjetima prijave više možete saznati ovdje.

Ivana Petrić
izvor: zoo.ox.ac.uk
foto: Pixabay


OxfordzoologijastipendijastipendiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se