Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti Filozofskog odlučili - blokada se nastavlja

MojFaks | Vijesti, 22.05.2009.Studenti Filozofskog odlučili - blokada se nastavlja

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu sinoć su na plenumu jednoglasno odlučili da se blokada nastavlja i danas. Riječ je o trideset i trećem danu blokade FFZG-a!

Na trideset i drugome plenumu FFZG-a bilo je govora da se blokada prekine i da se nastavi na jesen, međutim taj je prijedlog na kraju odbačen uz obrazloženje da bi u tom slučaju javnost smatrala kako su poraženi.

Na blogu slobodnifilozofski.bloger.hr možete opširnije pratiti sva događanja vezana uz blokadu Filozofskog fakulteta, a mi samo tamo pronašli nekoliko komentara koji idu u prilog glasinama da je velik broj studenata tog fakulteta prilično nezadovoljan blokadom i da žele što skoriji povratak na svoj faks.

"Ma po čemu bi bilo najgore sad odustati od blokade koja nije dovela do cilja? Pametnije bi bilo naći nov način borbe jer "blokada zgrade" je Sizifov posao", "Dosta više", "Vratite nam zgradu!" - neki su od komentara.

Ministar Primorac potpisao peticiju

Ministar Primorac sredinom tjedna gostovao je na radiju 101, a na izlasku ga je dočekalo 20-tak studenata zahtjevajući da potpiše peticiju, što je on i učinio. Ubrzo nakon toga usljedili su povici "Ostavka, ostavka!", a skandiranju se pridružio i sam ministar.
Pitanje za vas: Mislite li da se blokada Filozofskog fakulteta treba nastaviti? Da li je blokada postala Sizifov posao? Podržavate li kolege studente?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se