Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti medicine podsjećaju: Do kraja godine možete se BESPLATNO cijepiti protiv HPV-a

Objavljeno 01.10.2019. u Vijesti

Odlukom Ministarstva zdravstva produžena je mjera iz Programa 2 i omogućeno besplatno cijepljenje protiv HPV-a svim osobama mlađim od 25 godina do kraja tekuće kalendarske godine, objavljeno je Facebook stranici Zdravo sveučilište.

Upozorio brucoše na 3 studentske laži: 'Lezi, neću ti ništa, počinjem učiti od ponedjeljka i...'

Objavljeno 01.10.2019. u Vijesti

Diljem Hrvatske počinju predavanja, kako za brucoše tako i za starije kolege. Ovo je idealna prilika za dijeljenje korisnih savjeta i anegdota koje će svima olakšati početak nove akademske godine.

'Pikiraš' socio-ekonomsku stipendiju? Evo kad će napokon objaviti natječaj koji iščekuje više od 10 tisuća studenata!

Objavljeno 01.10.2019. u Vijesti

Ako i vi grizete nokte (nemojte) čekajući natječaj za prijavu na najpopularniju stipendiju u Hrvatskoj, ovdje saznajte kad ćete se napokon moći prijaviti!

Matematičari, pozor! U Hrvatskoj kreće novi zakon diplomski studij - i to besplatan

Objavljeno 27.09.2019. u Vijesti

Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci početkom iduće godine počinje s izvođenjem diplomskog studija 'Diskretna matematika i primjene' na engleskom jeziku, prvome takve vrste u Hrvatskoj.

Ministarstvo ponovno dodijeljuje STEM stipendije: Pogledajte detalje

Objavljeno 26.09.2019. u Vijesti

I ove godine će 3.400 studenata za svoje uspješno studiranje u STEM području biti nagrađeni s 1.200 kuna mjesečno, u periodu od listopada 2019. do lipnja 2020. godine.

Brucoši pohrlili na studij energetike u Šibeniku!

Objavljeno 26.09.2019. u Vijesti

I dok je na razini cijele Hrvatske, ostao veliki broj praznih mjesta na Sveučilištima, šibenski dislocirani preddiplomski Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora upisao je 60% više brucoša nego prošle akademske godine.

Studenti na Cvjetnom već mjesec dana spavaju s Raidom ispod jastuka - 'Ubila sam ih 10 u sat vremena!'

Objavljeno 26.09.2019. u Vijesti

Za sve studente koji se strahovito boje paukova trenutno je vjerojatno najgora sezona koja postoji – sezona njihovog parenja. Naravno, oni najviše vole obitavati i pariti se u našim domovima, a paukovi zagrebačkog Cvjetnog naselja posebno su zavoljeli studentski dom.

Nakon godinu dana zastoja, novi studentski dom napokon kreće sa izgradnjom

Objavljeno 26.09.2019. u Vijesti

Nakon godinu dana prolongiranog statusa, studentski dom "Palacin" u Šibeniku prije tjedan dana je napokon dobio svog izvođača, a dom bi trebao biti dovršen do proljeća 2021. godine.

Mama, evo me kod kuće svaki vikend! Studenti iz ove županije plaćaju samo četvrtinu cijene karte za vlak

Objavljeno 25.09.2019. u Vijesti

Sretne mame, sretni studenti – jeftinija karta znači i češće posjete roditeljskome gnijezdu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se