Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Još jedan grad u kojem ih nitko ne hrani: Bez menze i subvencioniranog obroka i karlovački studenti

Objavljeno 10.10.2019. u Vijesti

Studenti Veleučilišta u Karlovcu ostali su bez menze nakon što dosadašnji ugostitelj s Ministarstvom znanosti i obrazovanja nije sklopio novi ugovor za pružanje usluge subvencionirane prehrane u ovoj akademskoj godini. No, još je tragičnije da se na potom objavljeni javni poziv za pružanje te usluge nitko nije javio.

Jedina županija koja 100% financira prijevoz studentima: Besplatna vožnja vlakom od idućeg ponedjeljka

Objavljeno 09.10.2019. u Vijesti

Nakon što su sredinom srpnja studenti Splitsko-dalmatinske županije obaviješteni o ukidanju besplatnog prijevoza vlakom do grada u kojem studiraju, stigle su dobre vijesti. Već od sljedećeg ponedjeljka dalmatinski studenti besplatni prijevoz moći će koristiti u punom iznosu.

Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza

Objavljeno 09.10.2019. u Vijesti

Za dubrovačke studente koji su ostali bez menze, nakon što je restoran Teatar otkazao suradnju, danas je dobar dan. Naime, ravnatelj Studentskog centra i vlasnik restorana Tutto Bene potpisali su ugovor o pružanju prehrane studentima.

Više od 2000 kuna mjesečno, a poslije i posao?! O da, postoji i takva stipendija – čeka baš tebe!

Objavljeno 07.10.2019. u Vijesti

HBOR je raspisao natječaj za dodjelu 2 studentske stipendije te zapošljavanje po završetku fakulteta u HBOR-u u Sektoru informacijskih tehnologija.

Bit će menze i za kolege s juga: Jedan poznati dubrovački ugostitelj spreman hraniti studente

Objavljeno 04.10.2019. u Vijesti

Iako se činilo kako se to neće tako skoro dogoditi, jedan je ugostiteljski objekt iskazao interes za pružanjem usluge studentske prehrane studentima...

Sutra počinje USELJAVANJE u domove: Pripazite na ove dane iznimke kada će vrata biti zaključana

Objavljeno 04.10.2019. u Vijesti

Studenti koji su putem Natječaja za subvencionirani smještaj za ak. god. 2019./2020. ostvarili pravo na smještaj, od ove subote mogu useliti u studentske domove.

Nikakvi natječaji, dovoljan upis: Na ovom hrvatskom fakultetu SVAKI student prima stipendiju

Objavljeno 02.10.2019. u Vijesti

Na Metalurškom fakultetu u Sisku početak akademske godine svi su jedva dočekali. Naime, uspostavljen je novi preddiplomski sveučilišni studij, a odlučeno je i da se svaki student stipendira s po 700 kuna mjesečno.

Tog ima samo kod nas! Isti faks, profesori, posao – a različite plaće...bitno je samo koje su godine upisali studij

Objavljeno 02.10.2019. u Vijesti

Neki imaju licencu za rad, neki nemaju. Neki će raditi pod nadzorom, neki će biti pripravnici. Plaća? Pripravnicima bruto 6350, a onima koji će raditi 'pod nadzorom' i s licencom za samostalni rad 9449 kuna!

Jedno hrvatsko sveučilište objavilo rat plastici: In su platnene torbe i drveni pribor za jelo

Objavljeno 01.10.2019. u Vijesti

Jedno hrvatsko sveučilište odlučilo je stati u kraj plastičnom otpadu. Uveli su platnene torbe, umjesto plastičnog pribora za jelo i piće tu je drveni ili mentalni, a sav promotivni materijal izrađuju od ekološki prihvatljivih materijala.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se