Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Vijesti o lažnim diplomama postale svakodnevica

Objavljeno 26.07.2019. u Vijesti

Hrvatski portali objavili su još jednu u nizu vijesti o lažnim diplomama. Ovaj put riječ je o 55-godišnjaku koji je s krivotvorenom diplomom radio 26 godina u srednjoj školi u Varaždinu.

Tehničko veleučilište smanjilo školarine i to za 60%!

Objavljeno 26.07.2019. u Vijesti

Na Facebook stranici Tehničkog veleučilišta, studentski zbor pohvalio se smanjenjem školarine za sve redovne studente koji ostvare manje od 55 ECTS bodova.

Imamo dobre vijesti za splitske studente!

Objavljeno 26.07.2019. u Vijesti

Već smo pisali o problemu izbacivanja splitskih studenata iz stanova u vrijeme turističke sezone. Ovog ljeta, studenti su se obratili za pomoć splitsko-dalmatinskom županu, a izgleda da će epilog biti pozitivan za buduće generacije studenata u Splitu.

Porezna reforma mogla bi donijeti pogodnosti mladima

Objavljeno 25.07.2019. u Vijesti

Najnoviji podatci pokazuju da je tijekom prošle godine 5000 mladih, u dobnoj skupini 25 do 29 godina, napustilo Hrvatsku. Nacrt nove porezne reforme sadrži mjere usmjerene upravo ka mladoj populaciji.

Paviljon u Kampusu na Trsatu grade studenti za studente. Bravo!

Objavljeno 24.07.2019. u Vijesti

Senat Sveučilišta u Rijeci usvojio je novi model sufinanciranja izgradnje paviljona "Solidarnost – studenti studentima" u Kampusu. Novoizgrađeni paviljon će imati 280 ležajeva, a ukupna vrijednost projekta je 430 milijuna kuna, piše Novi list.

U Osijeku uskoro suvremeni studentski dom: Bit će mjesta za 796 studenata!

Objavljeno 23.07.2019. u Vijesti

Novi studentski paviljon u Svačićevoj postat će dom za 796 studenata na jesen iduće godine.

FAKE NEWS: Osnivač popularne aplikacije demantirao laži koje su se proširile internetom!

Objavljeno 18.07.2019. u Vijesti

Nakon što se brzinom munje proširila vijest po internetu kako popularna aplikacija FaceApp podatke korisnika šalje u Rusiju, oglasio se osnivač aplikacije Yaroslav Gonchahrov demantirajući cijelu dezinformaciju.

Studenticu napali muškarci jer je rekla da 'nije zainteresirana': 'Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne'

Objavljeno 16.07.2019. u Vijesti

Studentica Gabrielle bila je napadnuta prošlog vikenda u Manchesteru nakon što je muškarcima, koji su pratilji nju i njenog prijatelja, rekla kako 'nije zainteresirana'.

Poznata lista najpoželjnijih fakulteta, kao i preostalih slobodnih mjesta; Ravnateljica NCVVO-a komentirala situaciju

Objavljeno 16.07.2019. u Vijesti

Velik je interes za fakultetima dolaze sa zdravstvenog područja, ali je najpoželjniji fakultet svejedno ostala već poznata Logopedija. Iako slobodnih mjesta na fakultetima još uvijek ima, 'krivca' za ovakve rezultate matura se još traži, a ravnateljica NCVVO-a upire prstom u cijeli obrazovni sistem.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se