Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Šokantni podaci o studentskoj higijeni

Objavljeno 31.08.2009. u Vijesti

Online istraživanje provedeno na jednoj britanskoj stranici pokazalo je začuđujuće podatke o higijeni mladih i onih starijih studenata.

Aktualno: Selidba u studentski dom

Objavljeno 26.08.2009. u Vijesti

Ovo ljeto bilo je fenomenalno. Sve je počelo tvojim upisom na željeni fakultet. Proslavilo se u velikom stilu na ljetovanju sa super ekipom, a uskoro si doznao/la da si među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu...

Uz MojFaks lakše do smještaja

Objavljeno 17.08.2009. u Vijesti

Do smještaja za iduću akademsku godinu lakše uz portal MojFaks...

Prijave za "Pisanje za SIE“

Objavljeno 22.07.2009. u Vijesti

Novinari iz zemalja širom Europe pozvani su da svoje radove prijave za prestižnu novinarsku nagradu "Pisanje za SIE" ("Writing for CEE") do 31. srpnja 2009. Nagradu dodjeljuju Bank Austria, članica UniCredit Grupe, i austrijska novinska agencija APA, a cilj joj je potaknuti novinare da se bave pitanjima vezanim uz europske integracije.

Moguće poskupljenje smještaja u studentskim domovima i prehrane u menzama?

Objavljeno 10.07.2009. u Vijesti

Zbog gubitaka i nesrazmjera cijena najavljena su moguća poskupljenja smještaja u studentskim domovima i prehrane u menzama...

U tijeku je upis u MBA studij maloprodajnog bankarstva u Italiji

Objavljeno 03.07.2009. u Vijesti

UniCredit Grupa će u potpunosti ili djelomično pokriti školarine programa za visoko-kvalificirane buduće stručnjake i menadžere kojima, nakon odslušanih predavanja na engleskom jeziku, slijedi 3 mjeseca praktičnog rada.

Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno 02.07.2009. u Vijesti

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali su prikupljanje potpisa kako bi se izborili za uvođenje dodatnih ispitnih rokova za apolvente.

Nakon ludog tuluma se probudio u kabini 50-metarske dizalice

Objavljeno 26.06.2009. u Vijesti

28-godišnj Stefan Hohenwart, student iz Austrije, probudio se u kabini dizalice na visini od skoro 50 metara nakon cijelonoćnog pijančenja sa prijateljima.

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009. u Vijesti

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se