Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

U tijeku je upis u MBA studij maloprodajnog bankarstva u Italiji

Objavljeno 03.07.2009. u Vijesti

UniCredit Grupa će u potpunosti ili djelomično pokriti školarine programa za visoko-kvalificirane buduće stručnjake i menadžere kojima, nakon odslušanih predavanja na engleskom jeziku, slijedi 3 mjeseca praktičnog rada.

Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno 02.07.2009. u Vijesti

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali su prikupljanje potpisa kako bi se izborili za uvođenje dodatnih ispitnih rokova za apolvente.

Nakon ludog tuluma se probudio u kabini 50-metarske dizalice

Objavljeno 26.06.2009. u Vijesti

28-godišnj Stefan Hohenwart, student iz Austrije, probudio se u kabini dizalice na visini od skoro 50 metara nakon cijelonoćnog pijančenja sa prijateljima.

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009. u Vijesti

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.

Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima

Objavljeno 15.06.2009. u Vijesti

Raspisan je natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj 2009./2010. godini.

Studentski dan sporta

Objavljeno 30.05.2009. u Vijesti

Studentski dan sporta zajednički organiziraju Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Splitu te Hrvatski sveučilišni športski savez u suradnji sa sveučilišnim športskim savezima iz tri grada...

Studenti Filozofskog odlučili - blokada se nastavlja

Objavljeno 22.05.2009. u Vijesti

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu sinoć su na plenumu jednoglasno odlučili da se blokada nastavlja i danas. Riječ je o trideset i trećem danu blokade FFZG-a!

Natječaj za stipendiju Sveučilišta Paris IV

Objavljeno 20.05.2009. u Vijesti

Sveučilište Paris IV ponudilo je Sveučilištu u Zagrebu u okviru razmjene studenata jednu (1) stipendiju za zimski semestar akademske godine 2009./2010. za dodiplomski studij programa ponuđenih na tom sveučilištu.

Redizajniran portal MojFaks

Objavljeno 19.05.2009. u Vijesti

Najposjećeniji domaći studentski portal osvanuo je u novom ruhu. Novi dizajn, nove rubrike, novi alati...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se