Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Gdje je najbolja klopa u gradu? Zna Food!

Objavljeno 05.05.2010. u Vijesti

Želite li saznati koji meksički restoran radi najbolje tortilje u vašem gradu, gdje je najveća pizza, a gdje su kolači za prste polizati?

U zatvor zbog varanja na ispitu

Objavljeno 04.05.2010. u Vijesti

Britanske su se vlasti pošteno iskalile na Kinezu koji je za 400 funti u ime kolege htio položiti engleski na sveučilištu Warwick. Šest mjeseci zatvora, ni više ni manje...

Na Faceboku nećete steći prijatelje

Objavljeno 03.05.2010. u Vijesti

U Hrvatskoj vjerojatno tek u povojima, no s onu stranu bare razmahao se fenomen isključivo tekstualnih prijatelja. Ekipa s vašeg Fejsa koja vas na ulici neće ni pozdraviti...

Kako položiti usmeni? Produbite glas!

Objavljeno 30.04.2010. u Vijesti

Zašto? Pa, zato što nam pametni ljudi sa Sveučilišta u Balitmoreu kažu da je produbljivanje glasa znak privlačnosti. Tako odgovor na ispitno pitanje o svojstvima linearnih operatora izrecitiran u sopranu dobiva sasvim drukčiji smisao od onog odgovorenog u nikotinski dubokom altu.

Kartaška igra za lakše studiranje medicine

Objavljeno 28.04.2010. u Vijesti

Kartaška igra na foru Pokemona ili Magica odsada bi mogla pomoći studentima medicine da bolje svladaju gradivo o tome koja se bakterijska bolest liječi s kojim antibiotikom. Bakterije su prikazane kao mitska čudovišta protiv kojeg djeluje specifični tip oružja...

I podstanari su ljudi, zar ne?

Objavljeno 27.04.2010. u Vijesti

Bez ikakvih prava i određenih standarda iznajmljivanja, podstanari su u potrazi za svojim kutkom mira prepušteni vlastitoj snalažljivosti i pregovaračkim vještinama.

Mephedrone – nova studentska droga

Objavljeno 26.04.2010. u Vijesti

Na pola puta između kokaina i ecstasyja, 4 puta jeftinija, bez deprimirajućeg comedowna i još uvijek legalna... droga koja je poharala prošlogodišnje europske ljetne festivala proširila se među studentima.

Amazon, Apple i Google u ratu za e-knjige

Objavljeno 22.04.2010. u Vijesti

Za koga navijate? Za ekipu koja vam želi prodati online knjigu po najnižoj cijeni, prijeći na model direktnih dealova s autorima i polako i sigurno ubiti izdavačku industriju ili za tabor kojem je stalo da izdavači sami određuju cijenu te i dalje ostanu posrednici između pisaca i publike?

Studenti računarstva rekorderi u prepisivanju

Objavljeno 20.04.2010. u Vijesti

Svatko tko je prošao minimum računarskih kolegija zna da se većina zadataka sastoji u pisanju programskog koda. Copy/paste anyone?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se