Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Kylie Minogue hoće na povijest umjetnosti

Objavljeno 24.06.2010. u Vijesti

Evo da ne budete frustrirani što se neki tamo xy celebs nabrao love bez trunčice znanja i pohabanog indeksa. Kylie je unatoč svojoj slavi frustrirana što nije studirala...

Polovina studenata spremna je varati

Objavljeno 23.06.2010. u Vijesti

Zapanjujući rezultat studije koja obuhvaća tri britanska sveučilišta kaže da je polovina studenata bila svjedokom kolege koji je varao na ispitu.

S fakulteta na zanat?

Objavljeno 21.06.2010. u Vijesti

Brije o komunističkom mentalitetu možda nigdje tako ne drže vodu kao u slučaju sveprisutne ideje da se treba završiti faks. Bio je besplatan, a ići raditi nakon srednje škole, prepuštalo se manje darovitoj ekipi. Više ne.

Rekordni broj partijanera za kraj godine

Objavljeno 18.06.2010. u Vijesti

"Suicide Sunday" dan je kada studenti u Cambridgeu stavljaju na raspolaganje svoju moždanu masu alkoholnim supstancama. Party za kraj akademske godine zabilježio je rekordnu posjećenost.

Part-time posao ili part-time student?

Objavljeno 17.06.2010. u Vijesti

Možda kod nas vrijeme studija još uvijek smrdi na 3-4 godine partijanja, cuge, usputnih veza i osjećaja slobode. Vani je trend obrnut. Sve manje ljudi želi studirati full-time.

Sveučilište zabranilo Arial font zbog uštede na tinti

Objavljeno 16.06.2010. u Vijesti

Printanje možda ulazi klasu standardnih studentskih rutina, no šume ga definitivno ne vole. A ne voli ga ni sveučilište u Wisconsinu. Nemaju para za Arial font. Troši previše tinte.

Multitasking vs. koncentracija

Objavljeno 15.06.2010. u Vijesti

Možda se busate u prsa kako ste odličan multitasker i da istovremeno slušate Schoenberga, čitate Aristotela i španate Farmville, no činjenice govore nešto drugo – multitaskeri su u pravilu sporiji, manje koncentrirani i prije svega, loši probavljači informacija...

Top 7 suludih stipendija

Objavljeno 14.06.2010. u Vijesti

Lijepo je to s prosjecima i sportskim rezultatima, no par institucija dijeli stipendije na nešto drukčijim osnovama - znanje klingonskog ili trogodišnja članarina u nudističkom klubu. Krajnje je vrijeme da skinete gaćice...

10 milijuna Kineza na prijemnom ispitu

Objavljeno 10.06.2010. u Vijesti

Zemlja riže i plagijata je na nogama. 10 milijuna studenata u 3 dana polaže gaokao – klasifikacijski ispit za upad na fakultete. Zaustavlja se promet, zatvaraju se internet kafići, prodavači hi-tech opreme za varanje odlaze na robiju...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se