Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

U Hrvatskoj najbolje zarađuju farmaceuti, a najmanje socijalni radnici

Objavljeno 07.12.2010. u Vijesti

Socijalni radnici, defektolozi i logopedi najslabije su plaćena zanimanja, s plaćama koje su od 45 do čak 56 posto ispod prosjeka.

Young Entrepreneurs in Croatia 2010.

Objavljeno 07.12.2010. u Vijesti

Međunarodna studentska udruga AIESEC, odnosno lokalni odbor AIESEC Zagreb sa sjedištem na EFZG-u uspješno je završio projekt Young Entrepreneurs in Croatia koji se održavao od 18. listopada 2010. do 4. prosinca 2010. u kojem je sudjelovalo 100-tinjak učenika u 8 zagrebačkih srednjih škola.

350 tisuća Hrvata konzumiralo je drogu

Objavljeno 06.12.2010. u Vijesti

"Stari dobri" kanabis je kako u Europi tako i u Hrvatskoj i dalje najraširenija i najpopularnija droga, unatoč tome što se stalno otkrivaju različite nove varijacije sintetičkih droga.

Drugi sveučilišni Dan e-učenja

Objavljeno 04.12.2010. u Vijesti

Drugi sveučilišni Dan e-učenja održat će se u srijedu, 8. prosinca 2010. s početkom u 9 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Reakcije na članak o reputaciji fakulteta

Objavljeno 04.12.2010. u Vijesti

Članak "Faksevi s najgorom reputacijom" podigao je dosta prašine ovaj tjedan i izazvao mnoštvo vaših komentara i kritika.

Faksevi s najgorom reputacijom

Objavljeno 01.12.2010. u Vijesti

Nisi upisao Harvard pa si završio na Učiteljskoj akademiji. A što sad... Bit će bolje. Neki fakulteti imaju toliko loš glas da je bolje da kažeš kako pečeš kuruzu na okretištu u Borongaju.

Uz Eurostar Hostel doživi Beograd kao zvijezda!

Objavljeno 30.11.2010. u Vijesti

Sigurno već znate da je Beograd postao hit destinacija za tulumarenje i lude noćne provode. Mi smo bili i otkrili super hostel, gdje će vas domaćini dočekati sa čašom rakije, koja će se, vrlo vjerojatno, pretvoriti u bocu dotičnog pića...

Prostitucija i striptiz - sve češći oblici studentske zarade

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Da mnogi studenti zabrazde u pružanje seksualnih usluga ne bi li namakli lovu, nije nikakva tajna. No, u nekim zemljama poput Kanade, stvar je poprimila ozbiljne proporcije. Najbolje od svega, studenti koji se time bave zadovoljno trljaju ručicama.

Trebaju li studenti imati kreditne kartice?

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Kul je to stvar s kreditnjačama. Kupuješ na netu, ne briniš ako ti ponestane keša, imaš nekakv osjećaj da si 'odrastao'... dok ne dođe račun. Treba li ti kreditna kartica?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se