Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Zimski bluz, depra, neučenje i što onda?

Objavljeno 31.01.2011. u Vijesti

Popriličan broj inače raspoloženih i motiviranjih studenata u zimskom periodu izgubi volju za učenjem zbog drastično smanjenog broja fotona u zraku.

Platio školarinu novčanicama od 1 dolar

Objavljeno 20.01.2011. u Vijesti

Domišljati student iz Kalifornije poslao je financijsku poruku fakultetskoj upravi u Boulderu gdje studira ekonomiju. Platio je školarinu od 14,310 dolara u apoenima od 1 dolar.

Navlačiš li i ti uske trapke?

Objavljeno 12.01.2011. u Vijesti

U Hrvatskoj možda još nije došlo toliko do izražaja, no studentski domovi po zapadnoj Europi i Americi prepuni su likova u suludo uskim trapericama. Skinny jeans nova je lozinka za modnu osvještenost...

Studentica prodaje himen u obrazovne svrhe

Objavljeno 10.01.2011. u Vijesti

Još jedna očajna studentica odlučila je staviti svoje djevičanstvo na dražbu ne bi li pokrila troškove školovanja. I opet Britanka.

Božić proveli u fakultetskom pritvoru

Objavljeno 29.12.2010. u Vijesti

Od svih engleskih studenata koji su ovoga mjeseca prosvjedovali po većim gradovima, posebice u Londonu, najdalje je otišla skupina iz Kenta...

Božićni darovi za freakove i ekipu s posebnim potrebama

Objavljeno 24.12.2010. u Vijesti

Neka ovaj Božić bude drukčiji. Al ono, ful drukčiji. Toliko drukčiji da će vas se odreći sva bliža i daljnja okolina nakon što im odabarete nešto s menija opičenih darova koji vam danas nudimo.

Najbolja hrana za učenje

Objavljeno 16.12.2010. u Vijesti

Možda se neće svi složiti sa francuskom uzrečicom da si ono što jedeš, ali vjerovatno ćemo svi više manje potvrdno kimnuti glavom na "kako jedeš, tako i učiš"...

Kad je prekasno za faks?

Objavljeno 10.12.2010. u Vijesti

Do prije dvadesetak godina nezamislivo, danas je najnormalnija stvar da tridesetgodišnjaci i četrdesetgodišnjaci upisuju fakultete. Nikad nije kasno za indeks, a ponajmanje sada.

Korejski studenti mole prije predavanja

Objavljeno 09.12.2010. u Vijesti

U Hrvata je vrlo popularna brzopotezna molitva pred ispit i možda zapaljena svijeća na Kamenitim vratima, no korejski studenti su malo radikalniji. Dižu se svako jutro u pola šest i mole prije nego odu na faksKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se