Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Student Mislav Miličević u kvizu "1 protiv 100" osvojio 236.635 kuna

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Kako se osjeća čovjek koji je u samo nekoliko minuta postao bogatiji za gotovo četvrt milijuna kuna?

Mladi dizajneri pokrenuli Sirup!

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Posljednjih mjesec dana na Studiju dizajna bilo je posebno živo i produktivno. Studenti dizajna sudjelovali su u radionici pokretne grafike Pokreni Sirup u organizaciji Studija dizajna i Kluba Sirup, u suradnji s MTV-om.

Budućnost u obrazovanju: Računala će zamijeniti profesore

Objavljeno 09.05.2011. u Vijesti

Suosnivač Applea Steve Woznika ima genijalnu viziju školstva u budućnosti. Svatko će imati privatnog profesora, u totalno individualiziranom procesu učenja. Doduše, profa će biti komp

Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

Objavljeno 04.05.2011. u Vijesti

Preko 65 posto ispitanika pazi što objavljuje na svojim profilima na Facebooku i Twitteru, jer se boje što bi budući poslodavac mogao misliti. Zanimljivo je kako većina ispitanika smatra kako poslodavci pregledavaju profile na društvenim mrežama, a od ispitanih poslodavaca to priznaje polovica.

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!

Otkriće: IQ nije samo mjera inteligencije nego i motivacije

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Drugim riječima, ukoliko želite izbrojati više IQ poena na nekom testu inteligencije, pobrinite se da ste motivirani, tj. da postoji neka nagrada za dobar prolaz. Recimo, brdo para.

Pitanje dana: Zgrtanje love ili etika?

Objavljeno 18.04.2011. u Vijesti

Studenti postdiplomskog iz poslovne administracije u Španjolskoj, a koji nosi naziv poznati MBA i praktički osigurava daleko bolju plaću po završetku, odlučili su se baciti na etiku. Sveučilište u Marbelli svoje postdiplomante iz biznisa uči kako raditi na boljem svijetu, a ne samo na zgrtanju para

Studenti su na gadgete i internet 'navučeni' kao narkomani na droge

Objavljeno 13.04.2011. u Vijesti

Simptomi s kojima su se suočili studenti kojima je oduzeta sva tehnologija, uspoređuje se s onima koje su osjetili ovisnici o drogi i cigaretama, prolazeći kroz 'cold turkey' ili apstinencijsku krizu, zaključak je studije.

Bolonja nema smisla u postkomunističkim zemljama?

Objavljeno 06.04.2011. u Vijesti

Cura koja živi u Rusiji napisala je tekst za International Higher Education u kojem obrazlaže kako je Bolonjska reforma u postkomunističkim zemljama totalno promašena stvar. Na faksevima je još uvijek previše korupcije i premalo inicijative da bi stvar imala smisla.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se