Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Travanj po sniženoj cijeni: Prvi zagrebački studentski dom smanjio iznos mjesečne stanarine

Objavljeno 25.03.2020. u Vijesti

Nakon što je uvedena online nastava na svim Sveučilištima u Hrvatskoj, veliki broj studenata napustio je studentske domove i zaputio se kućama, usprkos preporukama da ostanu u mjestima gdje studiraju. Tako se u studentskim domovima trenutno nalazi tek manji broj stanara.

Menza2go: Ovako će vam odsad poslužiti ručak u menzi! FOTO

Objavljeno 24.03.2020. u Vijesti

Prema preporukama HZJZ u zagrebačkim menzama prvo je smanjen broj sjedećih mjesta i osigurana dovoljan udaljenost od drugih osoba. Nakon toga, uslijedilo je i zatvaranje linija nakon kojega su funkcionirale samo po jedna na Cvjetnom i Savi.

Omiljeno mjesto za učenje brojnih studenata u kaosu: Police popularne knjižnice nisu izdržale podrhtavanje... FOTO

Objavljeno 23.03.2020. u Vijesti

Potres nije poštedio ni zagrebačke studentske domove, a s manjim oštećenjima stradale su i pojedine zgrade fakulteta, ali i knjižnica Filozofskoga fakulteta, jedno od najpopularnijih zagrebačkih mjesta za učenje.

POTVRĐENO: Fakulteti ostaju zatvoreni još NAJMANJE 30 dana

Objavljeno 19.03.2020. u Vijesti

Ministarstvo obrazovanja potvrdilo da će sve škole, vrtići i visoka učilišta u Hrvatskoj biti zatvoreni do 19. travnja, odnosno najmanje 30 dana...

Pozitiva u doba korone: Besplatne instrukcije za sve učenike u sljedeća 2 tjedna

Objavljeno 16.03.2020. u Vijesti

Hvalevrijedne inicijative širokogrudno pružaju pomoć u ovim kriznim situacijama. Pokrenut je i projekt 'Pomoć hrvatskom školstvu pogođenim korona virusom' koji pomaže učenicima da lakše svladaju školsko gradivo...

Oboljeli studenti ne bi smjeli boraviti među drugim kolegama? Samoizolacija u studentskom domu ipak – NIJE MOGUĆA

Objavljeno 13.03.2020. u Vijesti

U Republici Hrvatskoj trenutno je potvrđen 31 oboljeli od koronavirusa. Predsjednik vlade Andrej Plenković danas je objavio kako od ponedjeljka zbog epidemije koronavirusa nema nastave u osnovnim i srednjim školama, ali i na fakultetima.

Nema kapa, haljina ni fotkanja s roditeljima: Dva zagrebačka fakulteta otkazala promocije studenata

Objavljeno 11.03.2020. u Vijesti

U Hrvatskoj je od jučer na snazi odluka Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite RH kojom se odgađaju sva okupljanja na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi.

I to se dogodilo: Sveučilište u Zagrebu dobilo svoj Krizni stožer

Objavljeno 11.03.2020. u Vijesti

Sveučilište u Zagrebu u utorak je imenovalo Krizni stožer radi praćenja razvoja događaja uz nCOV bolesti.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se