Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

THE objavio novu listu najboljih: Zagrebačko Sveučilište ni među top 1000

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Jedno od najpriznatijih rankiranja Sveučilišta na svijetu, Times Higher Education (THE), i ove je godine objavio svoj popis najboljih Sveučilišta na svijetu (World University . I dok je prema Šangajskoj listi zagrebačko unutar top 500 Sveučilišta, na THE listi nije niti unutar tisuću najboljih, dok je splitsko Sveučilište ostalo relativno isto.

Nova stipendija za studente deficitarnih zanimanja!

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Grad Novi Vinodolski od ove godine uvodi novu kategoriju stipendija, pa će tako stipendirati učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Očekuje se da će natječaj za stipendije biti objavljen u listopadu.

Usred rujanskih rokova, otvorenje ove zagrebačke menze se odgodilo do daljnjeg

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

"Zbog složenosti radova na uređenju zgrade odgađa se otvaranje Restorana NSK na petome katu", objavljeno je na službenoj stranici zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Dvije zagrebačke menze potpuno se preuređuju, doznajemo kada se očekuju otvorenja

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Za dvije zagrebačke privatne menze ovo ljeto bilo je poprilično burno – menze 'Superfaks' i 'Bologna' zbog promjena vlasnika dobit će potpuno novo ruho, a otvorenja se očekuju već početkom nove akademske godine.

Možeš osvojiti besplatni vozački, a jedino što moraš učiniti je - odgovoriti na pitanje

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Prilikom obilježavanja 'Dana bez mobitela u prometu', Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je, uz financijsku potporu dvaju Ministarstava i Nacionalnog programa sigurnosti u prometu, osmislila kampanju 'Osvoji vozački', a sve što budući vozači moraju učiniti kako bi i osvojili besplatnu autoškolu je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje.

Studentski centar Split: Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na učenički smještaj!

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Na stranicama SC-a Split izašle su informacije o prijemu i potrebnoj dokumentaciji za useljenje u Učenički dom Split. Obavijest se odnosi na sve studente koji su prema Konačnim rezultatima natječaja za smještaj u studentske domove ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu Split. 

Predsjednica poručila srednjoškolcima: 'Nemojte razmišljati samo o onome što volite, razmišljajte malo i o tržištu'

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Povodom početka nove školske godine i uvođenja frontalne kurikularne reforme, predsjednica Grabar Kitarović posjetila je ovoga ponedjeljka dvije sesvetske škole, gimnaziju i osnovnu školu Luka. U govoru kojeg je održala, osim priče o sloniću Hortonu, predsjednica Grabar-Kitarović je učenicima poručila i da nije uvijek najpametnije slijediti svoje snove.

Objavljeni konačni rezultati za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima: Lista proširena!

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Studentski centar u Zagrebu sredinom kolovoza objavio je preliminarne rezultate za smještaj u studentske domove, nakon čega su sudionici Natječaja imali pravo uložiti žalbu.

Student skupio hrabrost i objavio svoju priču na Facebooku - post podijelilo preko 400 ljudi

Objavljeno 06.09.2019. u Vijesti

"Dugo sam razmišljao da li ovo podijeliti s vama ili ne, ali ako hoću ovo realizirati – nemam druge opcije", započeo je svoju priču Ivan Kišić, apsolvent Teologije na Filozofsko teološkom studiju Katoličko bogoslovnog fakulteta u Zagrebu, koju je objavio na svom Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se