Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stigao natječaj za dodjelu 'braniteljskih' stipendija – saznajte dokad se možete prijaviti

MojFaks | Vijesti, 18.10.2018.Stigao natječaj za dodjelu 'braniteljskih' stipendija – saznajte  dokad se možete prijaviti

Kao i svake godine, tako je i ove raspisan natječaj za dodjelju 'braniteljskih' stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata donio je odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja, redovitog sveučilišnog i stručnog studija te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima za školsku odnosno akademsku 2018./2019. godinu, piše na stranici branitelji.gov.hr.

Izvor: Shutterstock

Sve informacije u svezi natječaja mogu se dobiti u sjedištu Fonda za stipendiranje: Park Stara Trešnjevka 4, Zagreb u uredovno radno vrijeme od 8,30-16,30, na broju telefona 01/3657-953 ili putem elektroničke pošte: stipendije@branitelji.hr


Više informacija potražite na linku.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock


braniteljske stipendijenovčane potvrdeFond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rataKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se