Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Spuštena bodna granica za smještaj u domovima! A ima i još dobrih novosti za sve koji računaju na domsko mjesto...

MojFaks | Vijesti, 30.09.2020.Spuštena bodna granica za smještaj u domovima! A ima i još dobrih novosti za sve koji računaju na domsko mjesto...

Nakon nezadovoljstva rezultatima prvog natječaja, studnetima je obećan 'novi' natječaj s nižim bodovnim pragom.

Useljavanje u domove počelo je krajem osmog mjeseca, a kako bi "umirili" mnogobrojne studente nakon rezultata inicijalnog ovogodišnjeg natječaja i nezadovoljstva činjenicom da je zbog mobilizacije SD-a "Cvjetno naselje" i obnavljanja Lašćine nakon potresa 500 studenata manje dobilo mjesto u domovima, Mario Župan, savjetnik ravnatelja SC-aveć je tada u medijima najavljivao ponovono raspisivanje natječaja za mjesta u I. i II. paviljonu, i to s nižim bodovnim pragom.

...Ništa od 'novog natječaja' za smještaj u domu: Evo kako će se popunjavati sobe kad građani Zagreba isele iz doma na Cvjetnom...


Bodna granica snižena


Nakon uvida u konačnu rang-listu smještaja koja je na službenim stranicama zagrebačkog SC-a objavljena 29. rujna, dobra vijest stiže za sve studente koji u prvome valu nisu dobili mjesto u domovima. Bodna je granica snižena na 1407 bodova (s inicijalnih 1429).

...Studentske sobe PONOVO studentima: Stiže NOVI NATJEČAJ za mjesta u domovima, a zna se i kad će građani iseliti iz Cvjetnog...


Valjda podsjetiti da studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. "Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine", podsjetili su iz SC-a.

Radne subote u listopadu


Vremenski rok za useljenje je do 10. listopada 2020., a kako bi ovaj proces studentima maksimalno olakšali, Odlukom uprave Studentskog centra u Zagrebu subote 3. i 10. listopada bit će radne te će novi stanari moći useliti u vremenu od 8-12 sati i to u sve kapacitete zagrebačkog SC-a.

L.B./foto: eduinfo.ba


zagrebački SCuseljavanje u domovebodna granicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se