Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Raspisan NATJEČAJ za dodjelu mjesečnih stipendija ili jednokratne pomoći: Pogledaj uvjete!

MojFaks | Vijesti, 25.09.2020.Raspisan NATJEČAJ za dodjelu mjesečnih stipendija ili jednokratne pomoći: Pogledaj uvjete!

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (FPZG) raspisao je Natječaj za dodjelu mjesečnih stipendija i jednokratnih pomoći na temelju socioekonomskog statusa za novu akademsku godinu.

Za dodjelu mjesečne stipendije ili jednokratne pomoći mogu se prijaviti redovni studenti preddiplomskog studija politologije, preddiplomskog studija novinarstva, diplomskog studija politologije ili diplomskog studija novinarstva, koji zadovoljavaju određene uvjete Natječaja, stoji na mrežnim stranicama FPZG-a. 


...'Sveučilišta u istom košu kao 'kvazi-fakulteti' i veleučilišta'... Hoće li i ove godine biti nezadovoljnih STEM stipendijama? Od najavljene promjene ipak NIŠTA... 

Uvjeti Natječaja odnose se na broj ostvarenih ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, na prosjek ocjena i na prosječne mjesečne prihode po članu obitelji. Više informacija o uvjetima Natječaja, dodatnim bodovima i potrebnoj dokumentaciji studenti mogu pronaći u ovdje.

Studenti koji zadovoljavaju uvjete natječaja prijavu mogu podnijeti od 21. rujna do 21. listopada, a prijave koje ne budu podnesene u navedenom roku, kao i prijave s nepotpunom dokumentacijom, neće se razmatrati.

A.Z
izvor: FPZG
foto:Shutterstock By Rostislav_Sedlacek


studentistipendijajednokratna pomoćFPZGKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se