Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

MojFaks | Vijesti, 02.07.2009.Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali su prikupljanje potpisa kako bi se izborili za uvođenje dodatnih ispitnih rokova za apolvente.

Prenosimo tekst sa stranice na kojoj se prikupljaju potpisi.

"Dan nam je rok za diplomiranje, 9. mjesec 2011.g., a ništa nismo dobili zauzvrat. Ako ne diplomiramo do 2011.g., gubimo pravo na studiranje. Ima još jako puno apsolvenata predbolonje koji imaju 10 ili više ispita i kojima su rokovi noćna mora. Navodna "dva" roka u petom mjesecu i oni koji slijede od 22.08-12.09.2009. su par dana razlike jedni između drugih, što većina vas, pretpostavljamo, doživljava kao jedan rok. Smatramo da bi puno veća bila prolaznost, ali i bolje ocjene, kad bi se ti rokovi raspodjelili u pravilnim mjesečnim razmacima i kad bi se uveli dodatni rokovi za apsolvente. Tražimo zauzvrat nešto za ograničenje studiranja.

Podignimo glas, potpišite peticiju, idemo do kraja dok nam se ne uvaže naša studentska prava. Dokažimo im da možemo! Peticija će biti online do 01.09.2009."

Peticiju možete potpisati ovdje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se