Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osječka tvrtka studentima nudi 3000 kuna stipendije i posao nakon diplome

MojFaks | Vijesti, 17.10.2019.Osječka tvrtka studentima nudi 3000 kuna stipendije i posao nakon diplome

Uspješna osječka IT tvrtka Mono Software Ltd. i ove akademske godine dodjeljuje stipendije studentima Odjela za matematiku u iznosu od 3000 kn mjesečno.

Mono proizvodi napredna softverska rješenja s primjenom u medicini, farmaciji, bankarstvu, financijama, energetici i velikom broju drugih industrijskih sektora, s korisnicima u preko 70 zemalja svijeta,donosi Osijek031. Četverostruki su dobitnici nagrade Zlatne kuna kao najbolja mala tvrtka u regiji, a nagrađivani su i kao jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Centralne Europe. Direktor tvrtke Denis Sušac prošle je godine izabran za hrvatskog menadžera godine.

U budućnosti rast planiraju na implementaciji sustava koji u sebi sadrže elemente tehnologija strojnog učenja, podatkovne znanosti i sličnih naprednih područja. Trenutno zapošljavaju preko pedeset stručnjaka za razvoj softvera, a prepoznajući kvalitetu obrazovanja na Odjelu za matematiku, njegovim studentima nude stipendiju i buduće zaposlenje.


Studenti stipendisti obvezni su proći edukacijski program i nakon završetka studija zaposliti se u Monu.

Svi zainteresirani za stipendiju trebaju poslati životopis na e-mail stipendije[at]mono[dot]hr. Natječaj je otvoren trajno, a prijave se evaluiraju prema redu pristizanja.

L.B./izvor: Osijek031
foto: Darko Ba/MojFaks


stipendijaMATHOSMonomatematikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se