Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osijek dobiva studij arhitekture i urbanizma

MojFaks | Vijesti, 01.10.2015.Osijek dobiva studij arhitekture i urbanizma

U utorak, 29. rujna 2015. godine, u vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana je 9. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u akademskoj 2014./2015. godini.

Na njoj su članovi Senata, na čelu s rektorom prof. dr. sc. Željkom Turkaljem, razmatrali i usvojili ukupno 18 točaka dnevnog reda, od kojih izdvajamo javnosti najzanimljivije odluke i informacije.

Budućim potencijalnim studentima zasigurno će najzanimljivija biti informacija da je Senat prihvatio ustroj novog studijskog programa preddiplomskog sveučilišnog studijaArhitektura i urbanizam na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

Ovom prigodom prihvaćeni su Elaborat o studijskom programu preddiplomskog sveučilišnog studija Arhitektura i urbanizam te Odluka Fakultetskog vijeća Građevinskog fakulteta o prihvaćanju novog studijskog programa od 2. lipnja 2015. godine. Kako je istaknuto, i Povjerenstvo za preddiplomske, diplomske i stručne studije Senata Sveučilišta u Osijeku donijelo je 21. rujna 2015. pozitivno Izvješće o vrednovanju navedenoga studijskoga programa.

Senat je na osnovu svega navedenoga donio odluku kako će Građevinski fakultet u Osijeku ustrojiti preddiplomski sveučilišni studij Arhitektura i urbanizam od akademske 2016. / 2017. godine. On će trajati tri godine, završetkom studija stjecat će se 180 ECTS bodova, a studij će se izvoditi u sjedištu Građevinskog fakulteta u Osijeku.


L.B./izvor: SIB.hr
foto: Facebook


OsijekSveučilište J. J. StrossmayeraArhitektura i urbanizamGrađevinski fakultetKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se