Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Objavljene privremene rang-liste: Jeste li među 500 stipendista Sveučilišta u Zagrebu?

MojFaks | Vijesti, 10.03.2017.Objavljene privremene rang-liste: Jeste li među 500 stipendista Sveučilišta u Zagrebu?

Studenti koji su se prijavili na natječaj za stipendiju zagrebačkog Sveučilišta više ne moraju čekati jer su objavljene privremene rang-liste dobitnika.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang-liste za redovne studente preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih i  preddiplomskih stručnih i  specijalističkih studija za akademsku godinu 2016./2017.

Studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu se u roku tri dana, zajedno s 12. ožujkom, do 16 sati podnijeti pisani prigovor Povjerenstvu za dodjelu stipendija i to elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr.


Izvor: Shutterstock

Valja napomenuti da se uz stipendiju zagrebačkog Sveučilišta ne može primati niti jedna druga stipendija , a ako je student ostvario pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od ove "zagrebačke", treba napisati pisanu obavijest o tome na adresu: stipendije@unizg.hr.

Nalazite li se na rang-listama ili ne provjerite na linku.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock


Sveučilište u Zagrebustipendijarang-listestipendiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se