Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Natječaj za stipendiju Sveučilišta Paris IV

MojFaks | Vijesti, 20.05.2009.Natječaj za stipendiju Sveučilišta Paris IV

Sveučilište Paris IV ponudilo je Sveučilištu u Zagrebu u okviru razmjene studenata jednu (1) stipendiju za zimski semestar akademske godine 2009./2010. za dodiplomski studij programa ponuđenih na tom sveučilištu.

Sveučilište Paris IV oslobodit će stipendista plaćanja školarine. Predviđeni mjesečni troškovi života u Parizu iznose 700 eura. Sveučilište u Zagrebu dodjeljivat će stipendistu mjesečnu potporu od 400 eura. Za stipendiju se mogu natjecati redoviti studenti Sveučilišta u Zagrebu s odslušana minimalno dva semestra i s dobrim uspjehom u studiju i znanjem francuskog jezika. Za stipendiju se mogu natjecati studenti dodiplomskog studija prema starom sustavu (uključujući apsolvente) i studenti preddiplomskih i diplomskih studija prema „bolonjskom sustavu“. 

Zainteresirani kandidati trebaju do petka, 22. svibnja 2009. godine, u pismohranu Sveučilišta u Zagrebu, Trg. m. Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente: 

- molbu na hrvatskom jeziku 
- životopis na hrvatskom i francuskom jeziku na Europass CV obrascu dostupnom na: http://europass.cedefop.eu.int/europass/preview.action 
- opis studijskih planova na Sveučilištu Paris IV na hrvatskom i francuskom jeziku (1-2 stranice) 
- preporuku dvaju profesora matičnog fakulteta na engleskom ili francuskom jeziku 
- prijepis ocjena položenih ispita 
- potvrdu o upisanom semestru 
- potvrdu o znanju francuskog jezika (potvrda o položenom stranom jeziku struke na fakultetu, potvrda Francuske alijanse, potvrda Centra za strane jezike Filozofskog fakulteta itd.) 

Osoba za kontakt: Ivana Žganjar, stručna suradnica Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: ivana.zganjar@unizg.hr, tel. 46-98-106. 
Podrobnije obavijesti o Sveučilištu Paris IV dostupne su na adresi: http://www.paris-sorbonne.fr/en/
Rezultati natječaja objavit će se na internet stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se