Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Besplatan studentski vodič za sve studente u Zagrebu

MojFaks | Vijesti, 07.10.2010.Besplatan studentski vodič za sve studente u Zagrebu

Od ponedjeljka 11.10. studentima u Zagrebu besplatno se dijeli studentski vodič Zagreb Universal, knjižica džepnog formata sa svim informacijama vezanim uz studiranje i studentski život.

Ovo je 5. izdanje vodiča koji izlazi jednom godišnje sa ciljem da studentima pruži sve informacije vezane uz studiranje u Zagrebu, kao i savjete o izlascima, kupone sa popustima i još mnogo toga.

Tiskano je 50.000 primjeraka kako bi svaki aktivni student u Zagrebu dobio svoj primjerak. U studentskom vodiču nalaze se sve tvrtke koje imaju posebne ponude za studente, popuste uz korištenje X-ice ili kupona unutar vodiča.

Tokom tjedna 11.-15.10. vodič će se dijeliti u Studentskom Centru, Studentskim domovima i na većini zagrebačkih fakulteta, uključujući i privatne obrazovne institucije poput ZŠEM-a, Libertasa i VERN-a.

Tokom cijelog Listopada studentski vodič se može preuzeti na blagajnama kina Cinestar i u većini kafića u širem centru grada Zagreba.studentski vodičstudentistudiranjepopustiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se