Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Putujte do faksa cijelu godinu – besplatno! Evo što vam je potrebno...

MojFaks | Vijesti, 05.10.2020.Putujte do faksa cijelu godinu – besplatno! Evo što vam je potrebno...

Studentima s prebivalištem u Splitsko-dalmatinskoj županiji prijevoz će biti subvencioniran od 5. listopada 2020. do 16. srpnja 2021.

Hrvatske željeznice i Splitsko-dalmatinska županija nastavile su svoju suradnju pa će i ove akademske godine redoviti studenti s prebivalištem na području SDŽ-a od 5. listopada 2020. do 16. srpnja 2021. imati besplatni željeznički prijevoz do mjesta školovanja u Hrvatskoj.

Besplatan prijevoz studentima osiguravaju Županija Splitsko-dalmatinska i HŽ Putnički prijevoz u jednakim omjerima od 50%. Prijevoz studenata osiguran je u 2. razredu redovnih vlakova, a s pametnom karticom studenti će karte preuzimati na blagajnama HŽPP-a i u vlaku.

...Dobre vijesti za studente još jedne županije: Uskoro vlakom do mjesta studiranja i to potpuno BESPLATNO! ...


Kako bi ostvarili pravo na besplatan prijevoz, studenti trebaju popuniti zahtjev za izradu pametne kartice na koju će im biti dodijeljen profil studenta SDŽ-a, uz predočenje identifikacijskog dokumenta iz kojeg je vidljivo prebivalište na području SDŽ-a i potvrde SDŽ-a o statusu redovnog studenta. Cijena izrade studentskog profila iznosi 50 kn

...Više od 11 tisuća putovanja godišnje! Studenti još jedne županije imaju pravo na BESPLATAN prijevoz vlakom...


Svim studentima SDŽ koji su na pametnoj kartici imali profil ''Student Splitsko-dalmatinske županije'' moguće je produžiti profil za akademsku godinu 2020/21. na osnovu ovjerenog indeksa ili potvrde fakulteta o upisanoj godini o redovnom studiranju bez dodatne potvrde Županije.

Studenti koji dosad nisu putovali na osnovu profila ''Student Splitsko-dalmatinske županije'' moraju za dodjelu istog donijeti i potvrdu iz Županije.

A.Z.
foto: HŽPP


studentibesplatan prijevozvlakSplitpametna karticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se