Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Novci u gnijezdu: Slavonska općina umjesto zeke studentima donosi uskrsnicu

Objavljeno 17.04.2019. u Vijesti

Prije svakog Uskrsa pojedina mjesta u Hrvatskoj svojim redovnim studentima osiguravaju uskrsnice. Isto će ove godine napraviti Viškovci.

Doviđenja referada: Na popularnom zagrebačkom fakultetu omogućeno online podnošenje molbi i zahtjeva

Objavljeno 15.04.2019. u Vijesti

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu sada mogu molbe, zahtjeve i upite podnositi elektroničkim putem. To znači da pred referadom više neće biti čekanja na spomenute 'papire'.

Httpool i njihov partner IMS, pokreću BESPLATNU platformu za učenje, time naglašavajući svoju posvećenost edukaciji tržišta

Objavljeno 15.04.2019. u Vijesti

Platforma Httpool Education je fokusirana na obučavanje marketing stručnjaka o benefitima i prednostima najrelevantnijih digitalnih oglasnih platformi.

Krenuo na faks pa nestao: Jeste li vidjeli zagrebačkog studenta?

Objavljeno 12.04.2019. u Vijesti

Zagrebački student nestao je u srijedu kada je išao na fakultet i otad mu se gubi svaki trag pa obitelj apelira na građane.

Jeste li ju dobili? Stigli privremeni rezultati stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno 11.04.2019. u Vijesti

Studenti koji su se prijavili na natječaj za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu sada mogu provjeriti nalaze li se na privremenoj rang listi dobitnika.

Reebok Forever Floatride Energy – vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni

Objavljeno 11.04.2019. u Vijesti

Od brojnih sportskih aktivnosti trčanje je zasigurno najjednostavnije jer sve što vam je potrebno za bavljenje ovim sportom je odličan par tenisica. Svjetski poznati fitness brend Reebok upravo je predstavio svoj novi model trkačkih tenisica Forever Floatride Energy koji pruža vrhunsku tehnologiju po najpristupačnijoj cijeni do sada.

Županija u Slavoniji sufinancira studentima troškove javnog prijevoza – evo kako se prijaviti

Objavljeno 10.04.2019. u Vijesti

Ako ste redoviti student iz Brodsko-posavske županije, možete ostvariti pravo na sufinanciranje željezničkog prijevoza. Dio troškova pokrit će upravo županija.

Polaganje bez po' muke: Na FESB-u besplatne pripreme za državnu maturu iz fizike i matematike

Objavljeno 09.04.2019. u Vijesti

Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu organizira besplatne pripreme za državnu maturu iz dva važna predmeta, a broj mjesta je ograničen.

Svaka čast: Mostarski studenti novac za malu Milu usmjerili na bolesnog dječaka iz BiH

Objavljeno 05.04.2019. u Vijesti

Studenti Sveučilišta u Mostaru pokazali su veliko srce. Novac koji su prikupili za liječenje bolesne djevojčice Mile Rončević usmjerili su na liječenje Maka Hasića – bolesnog dječaka iz BiH.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se