Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Plaće programera u godini dana porasle za 16 posto, pogledajte gdje mladi developeri najviše zarađuju

Objavljeno prije 7 sati u Vijesti

Tomislav Grubišić, CEO dvaju hrvatskih tvrtki Bornfight i Mediatoolkit, objavio je drugu po redu analizu plaća programera u Hrvatskoj te utvrdio kako se u godini dana povećala za otprilike 1500 kuna.

Zagrebačka sveučilišta na vrhu Europe: Osvojili čak 19 medalja!

Objavljeno prije 8 sati u Vijesti

Studentske sportske reprezentacije Sveučilišta u Zagrebu natjecale su se ovo ljeto na europskim studentskim prvenstvima i u konkurenciji od 576 sveučilišta osvojile najviše medalja od svih – čak 19!

Profesori Filozofskog oštro osudili izjavu Predsjednice: 'Takav stav prema studiju povijesti odraz je šireg društva prema humanističkom obrazovanju'

Objavljeno jučer u Vijesti

Povodom prvog dana školske godine, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prošloga je ponedjeljka posjetila dvije sesvetske škole, gdje je održala govor u kojem se osvrnula i na tržište rada te poručila srednjoškolcima poruku, koju je oštro osudilo čak 16 nastavnika Odsjeka za povijest zagrebačkog Filozofskog fakulteta.

Nemaš novca za studij? Na Filozofskom faksu možeš 'odraditi' školarinu!

Objavljeno jučer u Vijesti

I ove godine dolazi odlična vijest sa zagrebačkog Filozofskog. Naime, studenti koji nemaju novca za studij, imaju mogućnost prijaviti se na Natječaj za odrađivanje školarine.

Dobre vijesti za hrvatske studente u Velikoj Britaniji!

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

Strani studenti u Velikoj Britaniji nakon što diplomiraju, sada će moći ostati dvije godine i tražiti posao, dok je prije propisani rok bio četiri mjeseca.

THE objavio novu listu najboljih: Zagrebačko Sveučilište ni među top 1000

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

Jedno od najpriznatijih rankiranja Sveučilišta na svijetu, Times Higher Education (THE), i ove je godine objavio svoj popis najboljih Sveučilišta na svijetu (World University . I dok je prema Šangajskoj listi zagrebačko unutar top 500 Sveučilišta, na THE listi nije niti unutar tisuću najboljih, dok je splitsko Sveučilište ostalo relativno isto.

Nova stipendija za studente deficitarnih zanimanja!

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Grad Novi Vinodolski od ove godine uvodi novu kategoriju stipendija, pa će tako stipendirati učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Očekuje se da će natječaj za stipendije biti objavljen u listopadu.

Usred rujanskih rokova, otvorenje ove zagrebačke menze se odgodilo do daljnjeg

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

"Zbog složenosti radova na uređenju zgrade odgađa se otvaranje Restorana NSK na petome katu", objavljeno je na službenoj stranici zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Dvije zagrebačke menze potpuno se preuređuju, doznajemo kada se očekuju otvorenja

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Za dvije zagrebačke privatne menze ovo ljeto bilo je poprilično burno – menze 'Superfaks' i 'Bologna' zbog promjena vlasnika dobit će potpuno novo ruho, a otvorenja se očekuju već početkom nove akademske godine.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se