Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sveučilište

Video sveučilišta priča potresnu priču o izbjeglici

Objavljeno 14.09.2015.

Zamislite da vas sa šest godina otmu i odvedu daleko od vaše obitelji, da sa sedam u ruci držite pušku, da sa dvanaest godina dobijete metak u leđa, a tek sa petnaest naučite čitati.

Turistička atrakcija koštala ju glave: Studentica poginula na najljepšoj lokaciji u Norveškoj

Objavljeno 09.09.2015.

24-godišnja Kristi Kafcaloudis, studentica australskog Sveučilišta Monash, na norveško sveučilište u Bergenu došla je u sklopu razmjene studenata s koje se nikada neće vratiti živa...

Kad voziš i bez vozačke: Studentica 'juri' po kampusu u Barbie jeepu

Objavljeno 04.09.2015.

Studentica Sveučilišta Texas State ušla je u legendu kao djevojka koja je pronašla načina da i dalje vozi, unatoč tome što je izgubila vozačku nakon vožnje u alkoholoziranom stanju.

 Genijalna ideja: Studenti osmislili aplikaciju koja te 'prati kući' noću

Objavljeno 03.09.2015.

Deseci tisuća ljudi diljem svijeta koriste novu mobilnu apliakciju koja im omogućuje da ih prijatelji prate kući noću kad se ne osjećaju najsigurnije na svijetu.

Profesor s FSB-a komentirao 'šangajsku listu': Sveučilište u Zagrebu je vrlo dobra visokoobrazovna ustanova

Objavljeno 02.09.2015.

Nakon javne polemike koja se razvila u domaćim, ali i susjednim medijima, profesor Igor Čatić sa zagrebačkog FSB-a odlučio je prokomentirati cijelu famu koja se podigla oko 'fijaska' zagrebačkog Sveučilišta.

Uvjeti studiranja na pulskom sveučilištu sve bolji: studenti preuzimaju Mornaričku bolnicu

Objavljeno 28.08.2015.

Sveučilište "Juraj Dobrila" proširiti će se na prostor nekadašnje Mornaričke bolnice, čime će se omogućiti bolji uvjeti za studiranje i veći broj studija u istarskoj metropoli.

Fakultet: mjesto zaljubljivanja i stvaranja doživotnih prijateljstava

Objavljeno 28.08.2015.

Brucoši koji će ove jeseni krenuti na fakultet mogu se veseliti sklapanju prijateljstava koja će trajati cijeli život, ali i zaljubljivanju u osobu s kojim će se vrlo vjerojatno i vjenčati, barem ako je suditi prema najnovijoj anketi.

Prodaje diplomu na Ebay-u: jer nitko ne cijeni studij koji je završila

Objavljeno 28.08.2015.

Koliko vas košta vaš studij? Amerika i Velika Britanija prednjače po cijenama školarina, ali su također na čelu što se najboljih fakulteta na svijetu tiče. S renomeom dolazi i visoka cijena školarine.

Šangajska lista 500 najboljih sveučilišta: zagrebačkog nema na vidiku, ali zato susjedi slave

Objavljeno 24.08.2015.

Šangajska lista 500 najboljih sveučilišta u svijetu i ove je godine ostala samo nedosanjani san za Sveučilište u Zagrebu. No, što je nama san – našim susjedima u Ljubljani i Beogradu je realnost.

Sveučilišni profesor na godinu dana odlučio postati David Bowie

Objavljeno 20.08.2015.

Will Brooker, profesor filma i kulturalnih studija na Sveučilištu Kingston u blizini Londona, odlučio je u svrhu istraživanja idućih godinu dana živjeti kao David Bowie.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se