Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sveučilište

Trebaju li Hrvatskoj nova javna sveučilišta? 'Apsolutno smo za Sveučilište' – poručuju sa Sjevera

Objavljeno 28.09.2015.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) upozorio je na nedostatke pri osnivanju novih javnih Sveučilišta (Sjever i Slavonski Brod), a mi smo zatražili komentar onih kojih se to direktno tiče: zaposlenika i predstavnika Sveučilišta Sjever.

Priča iza fotografije profesora koji na predavanju drži dijete svoje studentice

Objavljeno 28.09.2015.

Na veliko iznenađenje profesora, fotografija snimljena prošlog ponedjeljka na kojoj drži sina jedne svoje studentice u rukama 'poharala' je internet.

Čujte i počujte: Slavonski Brod dobio Sveučilište!

Objavljeno 25.09.2015.

Sabor Republike Hrvatske zadnjeg dana svog zasjedanja prije raspuštanja pred parlamentarne izbore među ostalim je donio i Zakon o osnivanju Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Znaš li što ih izdaje: Dečki mogu prepoznati djevojku koja vara

Objavljeno 25.09.2015.

Iako nas uče da se knjiga ne sudi po koricama, dečki ipak prosuđuju djevojku po njenom licu i izgledu – barem kad je kriterij vjernosti u pitanju.

Znanost dokazala: lijenost je zapravo odraz inteligencije

Objavljeno 25.09.2015.

Ako vam netko spočita da ste lijeni, prokrastinirate ili zabušavate – odgovorite im rječnikom znanosti i nastavite gledati TV ili ležati na kauču.

Policija studentima pokazala zašto treba vezati pojas – svaki put

Objavljeno 22.09.2015.

Iako većina ljudi vezuje pojas svaki put kad uđe u auto, postoje i oni koji misle da to i nije toliko važno. Stoga je policija odlučila studentima pokazati kako je to doživjeti sudar – sa ili bez pojasa...

Jeste li pokušali: evo što dobijete kad 'guglate' Sveučilište u Zagrebu

Objavljeno 21.09.2015.

'Guglanje' je uvijek vrelo zanimljivih i smiješnih podataka i informacija. Jeste li ikada pokušali 'guglati' Sveučilište u Zagrebu?

Premijer pozvao Nedžada Ribića da odustane od ispisa s fakulteta

Objavljeno 18.09.2015.

U svoje ime, kao nekadašnji student, ali i kao premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić je danas na sastanku pozvao Nedžada Ribića da odustane od namjere ispisa sa Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Tuzli.

Upoznajte Nedžada: studenta strojarstva koji je prvi rekao DOSTA

Objavljeno 15.09.2015.

Malo je reći da je Nedžadovo pismo, poslano na redakcijski mail Kameleona, zapalilo čitavu regiju. Vijest o ovom studentu koji je, samo ispit do kraja, odustao od fakulteta prodrmala je temelje visokog obrazovanja – kako u BiH, tako i kod nas...

Studenti odlučili: diploma nije jedino postignuće na kraju studija

Objavljeno 15.09.2015.

Ako je suditi po rezultatima novog istraživanja, studenti koji će ove akademske godine započeti svoju studentsku karijeru mogu se nadati mnogim postignućima na kraju ovog procesa, a ne samo diplomi.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se