Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sveučilište

Ove je studente odabrao Đelo Hadžiselimović: čovjek-brand oduševio mlade

Objavljeno 16.11.2015.

Sveučilište Sjever na petak 13. posjetio je Đelo Hadžiselimović, jedan od najjačih brandova hrvatske televizije i ikona hrvatske medijske scene.

Test profesora Kitaoka: rotirajuća zmija izmjerit će pod kolikim ste stresom

Objavljeno 12.11.2015.

Postoji čitav niz različitih tipova optičkih iluzija, no sve one imaju zajednički nazivnik – uspješno nas zavaravaju stvarajući iskrivljenu predodžbu predmeta koji promatramo.

Pitanja s najtežeg prijemnog ispita na svijetu: All Souls College

Objavljeno 09.11.2015.

Već smo vas zainteresirali za nekoliko pitanja koja su 'procurila' iz Oxforda – jednog od najprestižnijih sveučilišta na svijetu, a sad vam donosimo cijelu listu esejskih pitanja s jednog od oxfordskih fakulteta od kojih će vas zaboliti glava.

Student 'složio' playlistu koja će probuditi čak i najgore spavalice

Objavljeno 06.11.2015.

Ako barem jedna od sljedećih stvari vrijedi i u tvom slučaju, onda pažljivo pročitaj članak. Pružamo ti malo znanja koje će ti promijeniti život.

Psi na kampusu pomažu studentima pod stresom

Objavljeno 05.11.2015.

Sveučilišna radio postaja KUNR istražuje problem mentalnih oboljenja među mladima, a s istraživanjem su započeli na fakultetu jer mnogi zaposlenici studentskih savjetovališta primjećuju da je među studentima sve više onih koji boluju od tjeskobnih napadaja ili depresije.

Rezultati testa kvalitete: Hrvatski studiji bolji od Filozofskog u Zagrebu

Objavljeno 05.11.2015.

Hrvatski studiji najbolje su ocijenjeno visoko učilište koje izvodi studijske programe u društvenom i humanističkom području, može se iščitati iz sinteze reakreditacije društveno-humanističkih učilišta i njihovih programa.

Skandal na uglednom sveučilištu: Profesorica studente 'podvodila' svojoj kćeri

Objavljeno 03.11.2015.

Student uglednog američkog sveučilišta Notre Dame u saveznoj državi Indiani pokrenuo je tužbu protiv jedne neimenovane članice nastavnog osoblja u kojoj je optužuje da je njega te druge mlade nogometaše i košarkaše, igrače sveučilišnih ekipa, u zamjenu za dobre ocjene tjerala na seks s njezinom kćeri.

Kolegij o vampirima: dodatni bodovi za ubijanje

Objavljeno 30.10.2015.

Prošli su oni dani kad su kolegiji naziva Istraživanje šekspirijanske poetike bili vrhunac zanimljivosti na fakultetima. Danas je u modi – nadnaravno!

Video Sveučilišta u Oslu rješava sve nedoumice studenata kemije

Objavljeno 29.10.2015.

Tko još ima problema s kemijom, kemijskim elementima i kovalentnim vezama? Dignite ruku, nemojte se sramiti. Video stiže upomoć!

Znate li što lak za nokte radi vašem tijelu?

Objavljeno 28.10.2015.

Nova studija koju je provelo Sveučilište Duke otkrila je da kemikalije koje se nalaze u laku za nokte mogu utjecati na tvoje tijelo – i to poprilično negativno.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se