Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Nekoliko inspirativnih citata za studente

Objavljeno 07.10.2011.

Na faksu mnogo toga ovisi o motivaciji i inspiraciji. Jer sama pamet ništa ne vrijedi ako nemaš dovoljno inspiracije da tu svoju pamet nekako pokažeš. Stoga je jako bitno od početka biti 'nabrijan' na učenje jer je tako u vrijeme ispita mnogo toga lakše.

Studenti s nekoliko fakulteta pripremaju 'Carmen' za Lisinski

Objavljeno 30.09.2011.

26. studenog ove godine u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani 'Vatroslava Lisinskog' premijerno će biti izvedena opera 'Carmen', kao rezultat zajedničkog rada studenata Muzičke akademije, Likovne akademije, Akademije dramskih umjetnosti i Tekstilno – tehnološkog fakulteta.

Studentica iz Illinoisa najniža je žena na svijetu

Objavljeno 22.09.2011.

Ime joj je Brigette Jordan i visoka je svega 69 centimetara. Zbog svoje je neobično male visine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanja žena na svijetu.

Studentica umrla zbog sado mazo igrice

Objavljeno 16.09.2011.

Četrdesetdvogodišnji Soter Mule iz Rima optužen je za ubojstvo iz nehaja jer se njegova djevojka, dvadesetčetverogodišnja studentica, ugušila za vrijeme njihove sado mazo igre.

Uskoro 7. sajam stipendija - sve o stipendijama na jednom mjestu

Objavljeno 15.09.2011.

Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prvi studij u SAD-u koji uvodi obavezno testiranje na droge

Objavljeno 13.09.2011.

Studenti na Linn State Technical Collegeu (LSTC) u Missouriju morat će se, kada krene nastava, podvrgnuti testu na droge žele li nastaviti studiranje u novoj školskoj godini. A test na droge platit će iz svog džepa – 50 dolara.

Londonski koledž u siječnju započinje s bolivudskim lekcijama

Objavljeno 09.09.2011.

Koledž Trinity iz Londona odlučio je u svoj nastavni program uvesti klasičnu indijsku glazbu, a za sve se može zahvaliti velikoj popularnosti koju je doživjela glazba iz jednako popularnog filma 'Milijunaš s ulice'.

Hrvatski studenti i srednjoškolci 3. na Svjetskom prvenstvu u debati

Objavljeno 06.09.2011.

Svjetsko prvenstvo u debati (WSDC) održava se već 23 godine i najveće je međunarodno natjecanje u debati za studente i srednjoškolce. Ovogodišnji domaćin, škotski grad Dundee ugostio je delegacije iz 48 različitih država, a natjecanje je trajalo deset dana.

Pitanje za upis na koledž: 'Biste li postali član LGBT zajednice?'

Objavljeno 02.09.2011.

Kažu kako ovim pitanjem žele potaknuti na poštivanje različitosti, ali i bolje razumijevanje LGBT zajednice.

Student pomoću društvenih mreža i ilustracije traži stan u Zagrebu

Objavljeno 30.08.2011.

Student Mario Janković iz Varaždina odlučio je na zanimljiv i iznimno kreativan način krenuti u potragu za stanom u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se