Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Zabavna strana studentskog  života - brucošijade i partiji

Objavljeno 27.10.2011.

Ispitni rokovi su gotovi, nova akademska godina je počela. Vrijeme je za predavanja, seminare, učenje, ali i zabavu.

Studenti digli glas protiv rasističkih kostima za Noć vještica

Objavljeno 27.10.2011.

Grupa studenata s američkog Sveučilišta Ohio nazvana 'STARS' (Students Teaching Against Racism) napravila je kampanju vezanu uz nadolazeći vrlo popularni blagdan Noć vještica ili Halloween.

Alkohol i studiranje: Polovica studenta su 'binge drinkeri'

Objavljeno 25.10.2011.

Čini se kako alkohol i studiranje idu ruku pod ruku, barem za većinu studenata. Ovo pokazuje najnovije istraživanje američkog Centra za znanost u javnom interesu.

Četiri lekcije o traženju posla koje možemo naučiti od Lady Gage

Objavljeno 20.10.2011.

Mnogi je vole, mnogi je mrze. Ipak, nepobitna jer činjenica da Lady Gaga radi i iza sebe ima cijeli mašineriju koja joj pomaže u radu. Osim toga, jedna je od najutjecajnijih ljudi na Zemlji. Dakle, ipak postoje stvari koje od nje možemo naučiti.

Student suspendiran zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 18.10.2011.

Fakultet u Sjevernoj Karolini suspendirao je svog studenta zbog komentara na Facebooku kojeg je ostavio, a ticao se novih identifikacijskih kartica fakulteta.

Foto: Dobar provod u riječkom Rich baru je zagarantiran

Objavljeno 17.10.2011.

Riječki klub Rich nudi dobru zabavu i napravi super atmosferu koja ti garantira nezaboravan provod...pogledaj kako je bilo prethodna dva vikenda

Dođite na  dane otvorenih vrata na FER-u

Objavljeno 13.10.2011.

U petak i subotu će zagrebački Fakultet elektronike i računarstva održati dane otvorenih vrata. Inače, ovo su drugi dani otvorenih vrata ove visokoškolske ustanove koja djeluje već devedest godina.

Na dnu ljestvice: Samo 2% studenata studiralo izvan Hrvatske

Objavljeno 12.10.2011.

Prema podacima međunarodnog istraživanja EUROSTUDENT provedenog u 25 europskih zemalja, Hrvatska je u akademskoj godini 2009./2010. bila na dnu europske ljestvice po pitanju međunarodne mobilnosti studenata.

Nekoliko savjeta za preživljavanje u studentskom domu

Objavljeno 11.10.2011.

Studentski dom većini je studenata najbolje rješenje. Naime, obično je najjeftinija opcija, o čemu upravo mnogo toga ovisi. Ipak, u studentskom domu mnogo je manje privatnosti, velik je protok ljudi, manje vlastitog prostora za učenje i naravno, manje higijene. Stoga evo nekoliko savjeta za lakše preživljavanje života u studentskom domu.

Internacionalni studentski sportski turnir u Beogradu

Objavljeno 10.10.2011.

Predstavljamo EuroBelgrade - internacionalni studentski sportski turnir koji će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. listopada 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacijskih nauka u suradnji sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se