Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Trojan izabrao seksualno najzdravija sveučilišta

Objavljeno 15.11.2011.

Trojan, proizvođač poznatih kondoma već nekoliko godina u Sjedinjenim Državama bira
seksualno najzdravija sveučilišta. Već drugu godinu za redom na prvom je mjestu Sveučilište
Columbia.

Ne znate gdje ćete živjeti dok studirate? Napravite si mini kuću!

Objavljeno 10.11.2011.

Mnogim studentima smještaj je velika stavka u budžetu, posebice ako ne uspiju dobiti mjesto u studentskom domu, mada i on nije toliko povoljan kao prije. Ovom se dosjetio jedan američki učenik koji već sada razmišlja o studentskim danima.

Istraživanje: Tko je rođen siromašan - kakve su mu šanse?

Objavljeno 09.11.2011.

Preko 40 posto hrvatskih studenata ima više ili visokoobrazovane roditelje, dok je studenata čiji su roditelji sa završenom osnovnom školom do 4 posto.

'Brucoš 7' - debljaju li se studenti prve godine više od ostalih ljudi?

Objavljeno 08.11.2011.

U SAD-u već dugo vlada vjerovanje kako se studenti prve godine, dakle brucoši znatno udebljaju, odnosno od 4,5 do 7 kilograma. Postoji već i naziv 'brucoš 7'. Stoga je ovo popularno mišljene zaintrigiralo liječnike pa su napravili istraživanje.

Prvi međunarodni sajam obrazovanja u Hrvatskoj

Objavljeno 07.11.2011.

Dođite na prvi Međunarodni sajam obrazovanja koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 11. - 13. 11. u sklopu izložbe Educa.

Kamo za vikend? Pregled aktualnih događanja

Objavljeno 04.11.2011.

Još jedan veseli vikend je pred nama! Obaveze na faksu i na poslu su iza nas, vrijeme je za malo zabave i opuštanja. Nadolazeći vikend bogat je koncertima i drugim događanjima, stoga provjerite što se događa za vikend.

Studenti se suočavaju s dugovima najvećim do sada

Objavljeno 04.11.2011.

I dok obično mislimo kako je studiranje u drugim, bogatijim državama lakše i jeftinije te se kod nas strudenti bore za besplatne školarine, vijesti s druge strane velike bare nisu nimalo obećavajuće. Naime, troškovi s kojima se studenti suočavaju ove godine veći su no ikad.

Striptiz kao dobar način zarade za studentsku školarinu

Objavljeno 02.11.2011.

Potpredsjednik jednog lanca striptiz klubova u Velikoj Britaniji pozvao je sve studente da upravo striptizom zarade novac za školarine. Naime, britanski se studenti svake nove akademske godine suočavaju sa sve većim cijenama školarina na sveučilištima.

IAESTE otvara Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

Objavljeno 31.10.2011.

IAESTE Croatia hrvatska je udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, a glavna aktivnost udruge je prikupljanje stručnih praksi od hrvatskih poslodavaca te razmjena istih s nekima od 85 zemalja IAESTE članica.

Poslušajte što Đuro Utješanović poručuje današnjim studentima

Objavljeno 28.10.2011.

Konačno je stigao petak i kraj napornog tjedna, pa se možemo malo i zabaviti. Na netu smo pronašli Jingl s Radio Studenta u kojem legendarni Đuro Utješanović daje podršku studentima, pa smo to odlučili podijeliti s vama.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se