Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

FEMEN – studentice se golotinjom bore protiv društvenih bolesti

Objavljeno 01.03.2012.

FEMEN je ukrajinska protestna grupa koja se bori protiv seks turizma, seksizma, agencija za ugovaranje brakova, zakona visoke mode te ostalih bolesti modernog društva, a čine je većinom studentice. Posebno su poznate postale nedavno, prilikom održavanja Versaceove modne revije u Milanu.

BEST Zagreb organizira EBEC Zagreb – Dane inženjera

Objavljeno 27.02.2012.

Udruga studenata tehnoloških fakulteta BEST Zagreb organizira EBEC Zagreb – Dane inženjera, koji će se održati od 6. do 9. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.

Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

Objavljeno 27.02.2012.

ELSA Zagreb poziva vas od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine na ‘Malu školu ljudskih prava’. Tradicionalni projekt u organizaciji lokalne ELSA-e ove godine vam donosi nadasve aktualnu temu.

Nagradna igra - Tko želi tulumariti u Iloku?

Objavljeno 24.02.2012.

Mojfaks vas vodi na studentski party vinend u Iloku koji zasigurno dugo nećete zaboraviti.

Studentica na sudu zbog ukradene bundeve

Objavljeno 24.02.2012.

Lauren Medina, studentica iz New Mexica na sud će jer je ukrala bundevu vrijednu dva dolara. Već joj je dana prilika da prizna krivnju te izbjegne suđenje, ali je ona to – odbila.

Studirajte energetiku besplatno u Sloveniji

Objavljeno 23.02.2012.

Studenti iz Hrvatske koji žele studirati energetiku mogu se do početka ožujka prijaviti za studiranje u Velenju u Sloveniji. Sada slijedi najbolji dio – studiranje je besplatno! Ono što ćete ipak morati platiti jest stan i hrana.

Ulovi IT posao -  osječke IT tvrtke traže zaposlenike

Objavljeno 22.02.2012.

Pod nazivom "Ulovi IT posao" kreće prva u nizu aktivnosti u sklopu projekta Osijek Software City kojim tvrtke IT profila sa sjedištem ili podružnicom u Osijeku žele predstaviti svoje djelovanje prema zajednici te na taj način privući potencijalne zaposlenike, ali i informirati one koji tek razmišljaju kamo usmjeriti svoje obrazovanje.

Sve više religijskih fakulteta protiv besplatne kontracepcije

Objavljeno 21.02.2012.

Sve više religijski fakulteta u SAD-u protivi se novom prijedlogu zakona prema kojem bi velikom broju studenata bila dostupna besplatna kontracepcijska sredstva, poput kondoma, pilula te pilula za dan poslije. Smatraju kako se ovim krši američki Ustav, odnosno vjerska sloboda.

Dani SAD - a u Zagrebu; Uči, Radi, Putuj!

Objavljeno 20.02.2012.

Hrvatska studentska asocijacija u suradnji sa Američkim veleposlanstvom u Zagrebu drugu godinu zaredom organizira projekt pod nazivom “Dani SAD-a“ Prema programu, projekt će se održati od 29. veljače do 01. ožujka 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Bye, bye matematici na britanskim fakultetima!

Objavljeno 14.02.2012.

Matematika će najvjerojatnije biti izbačena s liste obaveznih predmeta na mnogim britanskim fakultetima. Naime, većina se studenata dodiplomskih i poslijediplomskih studija ne mogu nositi s teškim zadacima iz ovog predmeta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se