Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Deset godina zatvora zbog špijuniranja cimera

Objavljeno 20.03.2012.

Dharun Ravi, američki student koji je svog cimera snimao kamerom i snimke stavljao na internet te ih komentirao na društvenim mrežama, osuđen je na deset godina zatvora te bi čak mogao biti deportiran u Indiju iako u Sjedinjenim Državama živi još od malih nogu.

Studenti ekonomije; štednja, zaduženost i financijska pismenost

Objavljeno 19.03.2012.

Magazin Banka organizira 6. okrugli stol u sklopu projekta Tržište osiguranja, 20. ožujka u Hrvatskom novinarskom domu.

Koliko pijani studenti koštaju zdravstveni sustav?

Objavljeno 15.03.2012.

Studenti koji se zbog opijanja alkohol ozljede te imaju rupe u pamćenju, američki zdravstveni sustav godišnje stoje od oko 469,000 pa do 546,000 dolara i to po jednom sveučilištu! Pokazalo je to istraživanje u Školi medicine i javnog zdravlja na Sveučilištu Wisconsin. Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu 'Health Affairs'.

MojPosao Job College - profesionalci pomažu mladima

Objavljeno 14.03.2012.

Vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj - MojPosao te SELECTIO i Institut za razvoj tržišta rada provode projekt "MojPosao Job College" koji ima za cilj povećati zapošljivost mladih osoba s područja županija s najvećim stopama nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj (Osječko-baranjska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija).

Uspješno završili dani SAD - a na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno 09.03.2012.

Evo i drugu godinu zaredom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 29.02. i 01.03.2012., održao se projekt Hrvatske studentske asocijacije 'Dani SAD-a'. Sudeći po odazivu studenata i posjećenosti štandova i predavanja možemo reći da je i ove godine projekt bio uspješan.

Bliži se završetak natječaja za nagradu Zlatni indeks

Objavljeno 09.03.2012.

Drugu godinu zaredom dodjeljuje se jedinstvena nagrada Zlatni indeks, projekt za koji vjerujemo da može snažnije povezati obrazovanje i gospodarski sektor, dodatno potaknuti poduzeća na uključivanje u akademski život i pružanje prilika studentima te na posljetku povećati standard studiranja u Hrvatskoj.

Zagrebački studenti ekonomije lansirali hoodie majice

Objavljeno 08.03.2012.

Hoodie majice, ili majice s kapuljačom svojevrsni su zaštitini znak studenata fakulteta u inozemstvu, a konačno su se probile i do hrvatskih studenata. Naime, dvojica studentata zagrebačkog Ekonomskog fakulteta osmislili su majice s kapuljačom s logom ovog fakulteta.

BEST Code Challenge 2.0. - budi najbolji, istakni svoj rad i znanje

Objavljeno 07.03.2012.

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion organizira natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge 2.0.

FEMEN – studentice se golotinjom bore protiv društvenih bolesti

Objavljeno 01.03.2012.

FEMEN je ukrajinska protestna grupa koja se bori protiv seks turizma, seksizma, agencija za ugovaranje brakova, zakona visoke mode te ostalih bolesti modernog društva, a čine je većinom studentice. Posebno su poznate postale nedavno, prilikom održavanja Versaceove modne revije u Milanu.

BEST Zagreb organizira EBEC Zagreb – Dane inženjera

Objavljeno 27.02.2012.

Udruga studenata tehnoloških fakulteta BEST Zagreb organizira EBEC Zagreb – Dane inženjera, koji će se održati od 6. do 9. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se