Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Meditacija u grobu? Djeluje malo morbidno, ali studente rješava stresa!

Objavljeno prije 14 minuta

Sveučilište Radboud u Nizozemskoj osmislilo je neobičnu metodu za rješavanje stresa svojih studenata.

Studenti u članku objasnili način funkcioniranja cjepiva, Pernar komentirao: 'Ako su tako pametni, nek' izađu na izbore'

Objavljeno prije 35 minuta

Prije nekoliko mjeseci, zagrebački studenti Farmacije zainteresirali su javnost svojim odgovorom influcerici Elli Dvornik kada je napisala blog o 'tetama u ljekarnama'. Jučer su to opet napravili na svom portalu Recipe, a ovoga puta na kontroverznu temu - cjepiva.

Studenti na aparatima – nema buhtli, pletenica, pizze kulen! Zatvorena pekarna kraj doma na Cvjetnom

Objavljeno prije 1 sat

Nakon rušenja svima poznatog Sidra, jučer je zatvorena pekarna Fino i Friško pored studentskoga doma Cvjetno naselje.

Novo pravilo za koje još uvijek ne znaju svi studenti! Državljani ove dvije susjedne zemlje ne mogu raditi preko SC-a

Objavljeno prije 23 sata

S birokracijom nikada nije lako, pa se tako i za odlazak u student-servis potrebno naoružati informacijama o zakonima i pravilnicima, kao i strpljenjem.

Iskaznica za koju se plaća i do 1700 kuna! Ako i vi kupujete X-icu, ove stvari MORATE ZNATI

Objavljeno jučer

Sveopće je poznato da je kupoprodaja ili posuđivanje X-ica među studentima, kao i onima koji ne pohađaju fakultet, ilegalna radnja. Unatoč tome, to ne zaustavlja mnoge da svejedno prodaju ili posuđuju iksice kojima ostvaruju pravo na subvencioniranu prehranu.

Evo zašto NIKADA ne biste trebali platiti da vam netko napiše rad! Zagrebačka studentica istog trena izgubila pravo na izlazak na ispit

Objavljeno jučer

Studentske grupe na Facebooku pune su lažnih profila s oglasima u kojima studentima nude pisanje seminarskih i završnih radova te više ne predstavljaju nikakvu novost.

Ministarstvo ispunilo obećanje: Studenti ove županije imaju pravo na stipendije od 10.000 kuna!

Objavljeno prije 4 dana

Kao što je još u ožujku ove godine bivši ministar Tolušić najavio, i studenti iz Slavonije, Baranje i Srijema do drugog petka imaju priliku prijaviti se za dodjelu bespovratne jednokratne stipendije u iznosu od 10.000 kuna, objavilo je na službenim stranicama Ministarstvo poljoprivrede.

Studirati u manjem gradu - DA ILI NE? Evo što kažu studenti koji diplomu 'ganjaju' u Krapini, Čakovcu, Šibeniku...

Objavljeno prije 5 dana

I vrapci na grani već znaju da je studirati u većem gradu jednostavno 'must', a i po pričama ostalih prijatelja već i predobro znate kakav se studentski život vodi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. No, jeste li se ikada zapitali kako je studirati u manjim hrvatskim gradovima?

SRUŠILI GA! Baj-baj popularni brodiću na Savi: Studenti s nama podijelili NAJDRAŽE USPOMENE na kultno SIDRO

Objavljeno prije 5 dana

Današnji dan ostat će zauvijek u sjećanju studenata i svih sljedbenika profinjenog stila života. Naime, jutros su prostori udruge "Crkva svetog Maradone" poznatiji kao klub Sidro, sravnjeni sa zemljom.

LAGALI SU: Studenti 2 tjedna bez tople vode, a onda je nakon par poziva problem navodno riješen

Objavljeno prije 6 dana

Već dva tjedna stanari studentskog doma 'Cvjetno naselje' žale se na problem s toplom vodom. Točnije - nepostojanje iste. Od strane uprave papagajski odgovor - 'rješavamo problem'. Koji problem? Tko je za njega odgovoran? Ne zna se...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se