Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studenti

Nevini do promocije: Čak 20% studenata diplomira bez da se ikad poseksa

Objavljeno jučer

Posljednjih godina, sve se više govori o tome da su generacije mladih ipak manje aktivne u krevetima, nego njihovi roditelji. Najnovije istraživanje ide u prilog tome.

Prvi fakulteti već odlučili: Ništa od povratka u predavaone – ljetni semestar počinje na daljinu

Objavljeno jučer

Krajem studenog, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja izdali su preporuke za održavanje nastave na fakultetima koje su se kretale u smjeru online nastave, uz iznimke praktikuma ili laboratorijskih vježbi.

Ima kemiju u malom prstu! Ovo je Zrinka – top studentica farmacije koja pomaže maturantima da lakše upišu željeni faks

Objavljeno jučer

Studentica završne godine farmacije Zrinka Duvnjak kao maturantica riješila je maturu iz kemije među najboljima (centil 99.82), a danas svoje znanje želi prenijeti budućim studentima.

Ovaj fakultet nabavlja sustav za evidentiranje studenata – nitko još ne zna kako će točno raditi

Objavljeno jučer

Odlasci na predavanja ovim studentima više neće biti isti.

Financijske potpore za studente iz pogođenih područja: SZZG daje 500 tisuća, a Sveučilište milijun kuna!

Objavljeno prije 4 dana

Kako bi se pomoglo studentima iz područja pogođenih potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, organiziraju se različite akcije i pružaju potpore.

Studenti o Petrinji: 'Unatrag par godina sve je propalo, više nas ništa ne može zadržati ovdje'

Objavljeno prije 4 dana

Iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske nije nikakva novost, a nakon potresa koji su, osim korone, obilježili prethodnu godinu, upitno je i hoće li se mladi ikada vratiti u Sisačko-moslavačku županiju.

TOP iritantni zvukovi u domovima koji vas izluđuju: 800 studenata otkrilo zbog čega ne mogu spavati – nećete vjerovati što je broj 1

Objavljeno prije 5 dana

Lupanje, puhanje, škripanje, neartikulirani zvukovi – samo su dio "auditornih čari" života u studentskom domu. Kao i u svakome domu, uostalom.

STEM, inžinjerstvo, grafička tehnologija... Novi studij na sjeveru Hrvatske nudi miks korisnih znanja za bolju budućnost

Objavljeno prije 5 dana

Za sve one koji se žele više i stručnije posvetiti očuvanju naše planete, tu je novi zanimljivi studij. A svi uključeni ekološki su osviješteni.

Skandal se nastavlja: Prvo studente nazvala 'kerovima', a onda se otkrilo da im je predavala dok je bila na bolovanju

Objavljeno prije 5 dana

Nakon objavljene snimke na kojima docentica Trumić studente naziva kerovima, uslijedio je raskid suradnje. No, priča je dobila interesantan epilog.

Problem o kojem studenti bruje već 5 godina: Dokad će plaćati 'papire' na faksu? Cijena obrazaca i deset puta viša od tržišne

Objavljeno prije 5 dana

Pandemija koronavirusa pokazala je da se nastava i mnoge administrativne obaveze mogu uspješno odvijati i riješiti i online putem.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se