Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendiranje

Primjer političarima: načelnik svaku plaću daruje studentima

Objavljeno 03.11.2015.

Kada se ovaj poduzetnik prije nešto više od tri godine kandidirao za načelnika općine Olovo, izjavio je da će, ako dođe na tu funkciju, raditi besplatno. Mnogi mu tada nisu vjerovali – mislili su da je obećanje samo predizborni trik.

Dolje kvroproliće, naprijed studenti: novac za borbe bikova podijelit će se za knjige i školarine

Objavljeno 28.07.2015.

U malenom španjolskom selu Villafranca de los Caballeros bikovi će napokon moći u sretniju mirovinu – smjenile su ih knjige!

700 'kunića' stipendije: Grad Šibenik stipendira studente prvog šibenskog sveučilišnog studija

Objavljeno 08.05.2015.

Grad Šibenik stipendirat će deset studenata s područja Šibenika koji će u tom gradu, akademske godine 2015./2016. upisati preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu. Visina stipendija za studente iznosit će 700 kuna mjesečno, a uvjeti dodjele stipendija bit će navedeni u natječaju čija se objava očekuje u srpnju ove godine.

Od sljedeće godine znatno manji broj stipendija

Objavljeno 27.12.2011.

U odnosu na lani, kad je isplaćeno 789 studentskih stipendija iz proračuna Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, iz netom objavljenog natječaja Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu, vidljivo je da će do stipendije za godinu 2011./2012. doći svega 408 studenata.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se