Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stipendije

Iznos od 700 kuna mjesečno: Prijavite se za stipendije najstarijeg grada na Jadranu

Objavljeno 21.11.2018.

'Krešimirov grad', odnosno Šibenik, raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima prve godine preddiplomskog i diplomskog studija. Riječ je o 700 kuna mjesečno.

Do 1200 kuna mjesečno: Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancira studentske stipendije

Objavljeno 16.11.2018.

Kako bi postojao što kvalitetniji turistički i ugostiteljski kadar u Hrvatskoj, Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancirat će stipendije za studente koji se obrazuju za ugostiteljsko – turistička zanimanja i zanimanja vezana uz razvoj posebnih oblika turizma.

  Predobro, ali istinito: Gradonačelnik ovog našeg grada osigurao stipendije za studente i to od svoje plaće

Objavljeno 15.11.2018.

Možete li zamisliti da gradonačelnik od svoje plaće osigura novčane potpore za studente? Ako je odgovor negativan, tu je čovjek koji će vas razuvjeriti. Naime, gradonačelnik Gospića je odlučio dati studentima stipendije koje će se osigurati od njegove plaće.

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 09.11.2018.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

 Novčane potpore za visoke studente i fanove Pokemona: Ovo je 7 najčudnijih stipendija na svijetu

Objavljeno 08.11.2018.

Stipendije su uvijek dobra stvar zato što studentima olakšavaju školovanje i pomažu im da pregrme teške financijske dane.

 Ostao još jedan dan: Provjerite kakve se prijave neće razmatrati pa ugrabite državnu stipendiju

Objavljeno 05.11.2018.

Studenti koji su zainteresirani za primanje državne socio-ekonomske stipendije imaju rok do utorka 6. studenog do podne za podnošenje svoje prijave. Ono što je bitno znati jest i kakve se prijave neće razmatrati.

Želite STEM stipendiju? Provjerite svoje podatke jer vremena za ispravak imate još malo

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti koji već 'na iglama' čekaju dodjelu državne STEM stipendije trebaju provjeriti svoje podatke. Naime, Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima zobavijest s uputama za provjeru podataka na njihove adrese elektroničke pošte, a do 7. studenog studenti imaju vremena za ispravak netočnih podataka poput broja ECTS-a, prosjeka ocjena i dr.

Čeka vas 35 stipendija: Grad u Varaždinskoj županiji raspisao natječaj za dodjelu novčane potpore studentima

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti iz zapadnog dijela Varaždinske županije, odnosno, iz Ivanca, mogu aplicirati za stipendije po različitim kategorijama. Ove akademske godine, dodijelit će se 35 novih stipendija, a kriteriji su: socijalni status, uspjeh u školovanju i deficitarna zanimanja.

Još jedan grad na moru raspisao natječaj: Stipendije za darovite, deficitarna zanimanja, socijalno ugrožene...

Objavljeno 26.10.2018.

Grad Rijeka raspisao je natječaj za dodjelju stipendija studentima i učenicima. Ukupno, Rijeka će dijeliti 63 nove stipendije, a njih 44 je predviđeno za darovite studente.

Stipendira studente: Teniski as pomaže izvrsnima, sportašima, glazbenicima i onima lošeg imovinskog stanja

Objavljeno 25.10.2018.

Marin Čilić, trenutni hrvatski najuspješniji tenisač, dijeli stipendije za studente i učenike. Novčane potpore dijele se preko Zaklade Marin Čilić, a novac je namijenjen za sportaše, klasične glazbenike, učenicima koji su izvrsni u prirodnim predmetima, i to u svrhu razvijanja njihovog daljnjeg potencijala.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se