Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom red

Marketing Madness - besplatna predavanja na Ekonomskom faksu

Objavljeno 23.04.2013.

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja vam novi projekt - "Marketing Madness"! Riječ je o skupu predavanja koja se ovaj tjedan održavaju na Ekonomskom fakultetu. Predavanja će održati marketinški stručnjaci koji će studentima prenijeti svoja iskustva i na taj način ih uvesti u svijet marketinga.

Student(i) u 'Kabinetu' – pogledajte o čemu se radi!

Objavljeno 12.04.2013.

Što navodi današnje političare da donose takve odluke kakve donose? Može li stvarno moć promijeniti čovjeka te čini li prilika lopova? Ta i još mnoga pitanja će vam mladi autorski tim – redatelj Filip Povrženić i dramaturg Antonio Gabelić predstaviti u svojoj tragikomediji Kabinet.

Kakvi su uvjeti za kreditiranje studenata u Hrvatskoj?

Objavljeno 21.08.2012.

Možda ste čuli kako je kreditiranje studiranja itekako popularno preko velike bare, u Sjedinjenim Državama. Međutim, s pojavom krize i u ovom polju ima problema pa se tako mnogi studenti, kada završe studij, a ne dobiju posao, teško bore s vraćanjem studentskog duga. I u Hrvatskoj se danas može u gotovo svakoj banci podignuti studentski kredit, ali visoke kamate vire iza svakog ugla.

Studenti preživjeli pandemiju zombija

Objavljeno 03.07.2012.

Studenti Sveučilišta Michigan preživjeli su pandemiju zombija. Barem na predavanjima. Naime, mnogo njih pohađalo je sedam tjedana dugačko predavanje pod nazivom 'Surviving the Coming Zombie Apocalypse - Catastrophes and Human Behavior' (Preživljavanje nadolazeće apokalipse zombija – katastrofe i ljudsko ponašanje).

U subotu (30.06.) svi u Špansko: Red Bull Kart Fight Finale

Objavljeno 25.06.2012.

Pred nama je rasplet potrage za najboljim domaćim amaterskim vozačem kartinga. Red Bull Kart Fight u mjesec je dana kvalifikacija kroz pet utrka (Pula, Novi Marof, Rijeka i dvaput Zagreb) pronašao 30 najbržih za veliku završnicu 30. lipnja 2012. Tog će se dana od 17 sati na Karting centru Zagreb kroz dvije polufinalne skupine isprofilirati 14 finalista, koji će se, u groznici tog vrućeg subotnjeg predvečerja, u 19:15 „potući“ za naslov nacionalnog prvaka i voucher za svjetsko prvenstvo!

Talijansko sveučilište sva predavanja prebacuje na engleski

Objavljeno 22.05.2012.

Jedno će poznato talijansko sveučilište prebaciti sva svoja predavanja s talijanskog na engleski jezik ističući da im ne preostaje opcija kako bi postali konkurentniji na svjetskom tržištu. Radi se o sveučilištu Politecnico di Milano koji će počevši od 2014. godine većinu predavanja održavati na engleskom, umjesto kao do sada, na talijanskom.

Dani EU: Hrvatski student / europski poduzetnik

Objavljeno 04.05.2012.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) u suradnji sa Ministarstvom vanjskih i europskih poslova (MVEP)u sklopu Europskog tjedna, trinaestu godinu za redom organizira projekt pod nazivom Dani EU. Ovogodišnja tema je „Hrvatski student / europski poduzetnik“, a održat će se od 07. do 09. svibnja 2012. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

Objavljeno 27.02.2012.

ELSA Zagreb poziva vas od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine na ‘Malu školu ljudskih prava’. Tradicionalni projekt u organizaciji lokalne ELSA-e ove godine vam donosi nadasve aktualnu temu.

Pogledajte kako izgleda i zvuči Barack Obama student

Objavljeno 24.11.2011.

Danas je predsjednik Sjedinjeni Američkih Država i na početku mandata u njega su se ulagale velike nade. Sada su te nade splasnule, ali čini se kako je Obama još kao student volio držati govore i radio je to vrlo uvjerljivo.

Korejski studenti mole prije predavanja

Objavljeno 09.12.2010.

U Hrvata je vrlo popularna brzopotezna molitva pred ispit i možda zapaljena svijeća na Kamenitim vratima, no korejski studenti su malo radikalniji. Dižu se svako jutro u pola šest i mole prije nego odu na faks
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se