Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom red

 Diskriminacija se nastavlja? Zbog odluke Ustavnog suda TISUĆE STUDENATA stručnih studija ostat će bez pravne kvalifikacije!

Objavljeno 24.09.2020.

Klub zastupnika HSLS-a i Reformista upozorio je da će 55 tisuća studenata stručnih studija i još oko 50 tisuća koji su završili te studije ostati bez pravne kvalifikacije zbog odluke Ustavnog suda o ukidanju pojedinih odredbi Zakona o hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

Peticija pala u vodu? Dekanica odgovorila studentima: 'Imali ste vremena polagati ispite, u 9. mjesecu nema dovoljno dana za to što tražite'

Objavljeno 16.09.2020.

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, pokrenuli su peticiju kojom zahtijevaju održavanje petog izvanrednog roka, s obzirom na 'specifičnu i nepovoljnu' akademsku godinu s kojom su se susreli.

3 godine, 180 ECTS-a i ni sat vremena od Zagreba! Studij za koji se traži mjesto više odsad i u OVOME gradiću

Objavljeno 14.09.2020.

Visoka škola Ivanić-Grad postala je samostalna visokoškolska institucija koja će izvoditi trogodišnji studij Fizioterapije.

Studenti prava peticijom traže dodatni izvanredni rok: Za slabe ocjene i izlaznost kriv je fakultet

Objavljeno 14.09.2020.

Prethodna akademska godina bila je veliki izazov studentima i profesorima, a pisanje peticija postalo je učestali način zahtijevanja i pokretanja promjena u akademskome svijetu.

ATRAKTIVNI studij odsad i u ovom gradiću: Manje grupe i osigurana praksa za zvanje s kojim ćete lako do posla

Objavljeno 02.09.2020.

U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, grad Slatina otvara izvanredni studijski smjer Ranog i predškolskog odgoja.

Da im bude manji šok! Ove godine brucoši Ekonomije za 'KRVAVI ISPIT' pripremaju se i prije početka nastave

Objavljeno 28.08.2020.

Ekonomski fakultet u Zagrebu odlučio je za svoje buduće brucoše organizirati online 'pred-kolegij' iz matematike.

Ovi studenti neće morati kupovati maske: Renomirani zagrebački fakultet osigurat će maske brucošima!

Objavljeno 27.08.2020.

Nova akademska godina nam je pred vratima, a informacije o organiziranju nastave pristižu na kapaljku.

'Korona-nadopune' domskoga reda: SC uveo pravila ponašanja u IZVANREDNIM okolnostima, ali i novi način naplate stanarine

Objavljeno 26.08.2020.

Studentski centar u Zagrebu objavio je Pravilnik o domskom redu u kojemu se nalazi nekoliko noviteta ubačenih uslijed novonastalih okolnosti koje je donijela pandemija koronavirusa.

Pitali smo studente hoće li NOSITI MASKE na predavanjima i tko to treba platiti? Evo u čemu se slažu, a što ih je PODIJELILO u dva tabora

Objavljeno 24.08.2020.

Nova akademska godina je pred vratima, a informacije kako će nastava biti organizirana i kojih epidemioloških mjera će se studenti morati pridržavati pristižu na kapaljku.

Nikako da zapamtiš raspored predavanja, kat, učionicu? OVA moderna aplikacija olakšat će sve!

Objavljeno 12.08.2020.

Sceduly je aplikacija za izradu rasporeda u školama, fakultetima i sveučilištima koju je na tržište plasirao u drugoj polovici srpnja mladi inženjer Tomislav Seser.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se