Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kreativnost

Od tradicijskih frizura do fantasy kreacija: studentica plete najljepše pletenice

Objavljeno 05.04.2016.

Petra Popović studentica je prve godine diplomskog studija nastavničkog smjera na Akademiji likovnih umjetnosti, a za oko nam je zapela zbog prekrasnih frizura koje izrađuje i plete studenticama koje joj se rado 'puštaju u ruke'.

Odugovlačenjem do uspjeha: Osobe koje čekaju '5 do 12' su kreativnije

Objavljeno 17.03.2016.

Odgađanje neizbježnih zadaća ne kotira baš visoko na listi poželjnih karakteristika, ali američki znanstvenici su nedavno ustanovili da odugovlačenje može imati i pozitivan učinak jer u nekim ljudima potiče kreativnost.

7 razloga zašto bi svaki student trebao upisati tečaj slikanja

Objavljeno 15.03.2016.

Biti savjestan student posvećen svome studju je težak posao, stoga je prijeko potrebno da se s vremena na vrijeme pozabavimo nečime što nas opušta, odmara i zabavlja.

Urbano je dobro: osobe koje žive u gradovima produktivnije su i kreativnije

Objavljeno 26.08.2015.

Zanimljiv je podatak da bruto domaći proizvod te broj patenata i inovacija koje osmisle ljudi u gradovima raste brže no broj stanovnika u tim istim mjestima. Što mislite zašto je to tako?

A koriste samo kredu: studenti genijalci oduševljavaju svoje kolege!

Objavljeno 05.06.2014.

Dva američka studenta priređuju svaki tjedan svojim kolegama pravo iznenađenje – i svi žele još!

Buy My Face – studenti iznajmljuju lice za reklame

Objavljeno 03.04.2012.

Britanski studenti, Ross Harper i Ed Moyse našli su se u financijskoj stisci kao i, čini se, većina današnjih studenata, ali su se uspjeli iz nje pozitivno iščupati jer im je na pamet pala odlična ideja – iznajmljuju svoja lica za reklame!

Student izumio ekološki mobitel s kućištem od bambusa

Objavljeno 07.02.2012.

Mobilni uređaj koji ima kućište od bambusa uskoro će se naći u prodaji, a za inovaciju je zaslužan britanski student sa Sveučilišta Middlesex. Mobitel je poznat pod imenom 'ADzero', a u prodaji bi se trebao naći u drugoj polovici ove godine.

Dobrom idejom do poslovnog uspjeha bez prethodnog studiranja

Objavljeno 01.06.2011.

Zamisli da ti netko ponudi pola milijuna kuna samo da – ne upišeš na faks! Kad malo dublje razmisliš, ima smisla. No, nije riječ samo o radnoj hipotezi. To se zaista dogodilo nekolicini ljudi
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se