Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ideje

5 generacija TOP startupa koji su 'povukli' više od milijun i pol kuna: Postani dio društva proaktivnih i poduzetnih studenata

Objavljeno 01.10.2020.

Studenti Sveučilišta u Splitu i u novoj akademskoj godini imaju priliku demonstrirati svoje znanje i vještine učešćem u Studentskom poduzetničkom inkubatoru.

'A di ćeš na doček?' Evo kako da na brzaka proslaviš Novu – bez puno novca, mozganja i planiranja

Objavljeno 18.12.2019.

Tik-tok. 2019. godina je na izmaku, a 2020. samo što ne pokuca na vrata. Najčešće pitanje koje ste u zadnjih mjesec dana čuli, sigurno je bilo 'A di ćeš za Novu?'. Kladimo se da je svima vama koji još uvijek ne znate gdje ćete i kako ćete provesti i dočekati Novu godinu, lagana muka samo na spomen tog pitanja. Ne znate gdje i kamo, no jedno je sigurno – krevet i pidžama nisu jedna od opcija!

Snjegovići napali studentski dom u Zagrebu: za sve su krive ove studentice

Objavljeno 07.12.2016.

Predblagdansko vrijeme za studente znači nekoliko stvari: kaos na fakultetima, kolokvije, nesanicu, ali i veselje jer će uskoro imati priliku na nekoliko dana otići svojim kućama.

Kreativne ideje: iskoristi svoju diplomu na najbolje načine

Objavljeno 05.05.2015.

Doći će i ona jednom – u svečanom tuljcu crvene ili plave boje – potvrda da si pripadnik akademske zajednice građana i visokoobrazovana osoba. I što onda? Što ti je činiti s tim komadom papira?

Kad još ništa ne znaš o životu: najgluplji planovi brucoša

Objavljeno 23.04.2015.

Na prvoj godini fakulteta izgledaš kao preplašena srna koja još ni ne sumnja da ju iza svakog drveta vreba neki prefrigani vuk. Mlad/a si, naivan/na, misliš da će nakon diplome cijeli svijet biti tvoj – tko razmišlja o burzi i stopi nezaposlenosti mladih?

Velike ideje za mali budžet: kako studentski džep može preživjeti Valentinovo?

Objavljeno 03.02.2015.

Nije bitno jesi li slobodna ili sretno zaljubljena, ali u veljači nitko ne može izbjeći taj famozni 14. dan u mjesecu. Donosimo nekoliko ideja kako ga preživjeti na studentskom budžetu.

Imaš projekt ili ideju: raspisan natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Objavljeno 08.12.2014.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za studentske programe u 2015. godini.

 Nemaš love? Donosimo nekoliko kreativnih ideja za dodatnu zaradu

Objavljeno 05.12.2014.

Božićno vrijeme je zasigurno najljepše doba u godini, no to je i vrijeme kada dublje moramo zaviriti u džep. Svojim trudom i kreativnim idejama osigurajte si dodatnu zaradu za blagdane.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se