Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Bolonjski sustav

 Profesor poručio: središte 'bolonjskog svemira' su studenti!

Objavljeno 05.10.2015.

Ovaj je profesor studentima dao vrijedne savjete kojih bi se svakako trebali pridržavati i studenti u Hrvatskoj. Čini se, barem po ovom razgovoru, da situacija u susjedstvu nije bitno drugačija – barem što se studenata i Bolonje tiče.

Bolonjska reforma samo pojačala 'burnout' sindrom među studentima

Objavljeno 27.04.2015.

Burnout nije nimalo bezazlen problem, posebice u današnjem vremenu brzog življenja, brzog gomilanja svakojakih trauma i brzog gubljenja živaca. Mnogi stručnjaci upozoravaju kako se radi o bolesti modernog društva, pojedinačnom ali i masovnom sindromu, odnosno sve učestalijim psihofizičkim reakcijama ljudskog tijela i duha na pojačan stres na radnom mjestu, u školi, na fakultetu, čak i u nekim naizgled posve običnim situacijama, na kavici u kafiću...

Bolonja: reforma koju treba reformirati?

Objavljeno 25.11.2014.

U desetoj godini provedbe Bolonjskog procesa u Hrvatskoj, pa tako i na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, ponovno se aktualizirala rasprava o tome koliko je Bolonjski proces kao sustav uspješan.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se