Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ZAVIRITE u prostorije novog studentskog paviljona: Moderne sobe čekaju 800 studenata! FOTO!

MojFaks | Nakon predavanja, 22.09.2020.ZAVIRITE u prostorije novog studentskog paviljona: Moderne sobe čekaju 800 studenata! FOTO!

Izgradnja novog studentskog paviljona u sveučilišnom kampusu Osijek približava se kraju.

Zgrada novog studentskog paviljona u Osijeku gradi se temeljem prvonagrađenog rada na natječaju, a autori natječajnog zadatka, provoditelji natječaja i članovi ocjenjivačkog suda bili su arhitekti GRAFOS-a. Useljavanje studenata u novi paviljon planirano je za siječanj 2021.  


...U Osijeku uskoro suvremeni studentski dom: Bit će mjesta za 796 studenata!...


Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta u Osijeku objavila je prve fotografije unutrašnjosti novog paviljona studentskog doma u Osijeku. Stručni obilazak gradilišta organizirali su Hrvatska komora arhitekata, Područni odbor Osijek i Društvo arhitekata grada Osijeka, uz stručno vođenje projektanata iz tvrtke NFO, Kate Marunice i Gorana Rukavine.

foto: Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek @Facebook

foto: Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek @Facebook

foto: Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek @Facebook

"Projektna dokumentacija i izgradnja u cijelosti se financiraju iz EU fondova. Studentski dom (studentski paviljon) ima kapacitet više od 800 ležajeva. Lokacija je određena planski, UPU-om sveučilišnog kampusa, neposredno uz postojeći studentski dom. Zahtijevani veliki kapacitet studentskog doma tražio je da se površina i etažnost predviđena UPU-om maksimalno iskoriste pa se i u potkrovlju nalaze dvije etaže (dva nivoa) sa studentskim sobama. Poseban zahtjev predstavljala je i obveza povezivanja s postojećim studentskim domom putem čelične konstrukcije spojnog mosta. Važno je naglasiti da zgrada novog studentskog paviljona ispunjava sve zahtjeve energetske učinkovitosti", napisali su na Facebooku.    

...Pa tko ovdje ne bi htio studirati: Najmoderniji studentski kampus u Hrvatskoj ostavit će vas bez teksta! FOTO...


Obišli smo NOVI STUDENTSKI PAVILJON u sveučilišnom kampusu u Osijeku i prvi objavljujemo fotke unutrašnjosti ovog...

Objavljuje Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta OsijekČetvrtak, 17. rujna 2020.


Ovaj moderni paviljon prostire se na 17 tisuća četvornih metara, a studenti u novom domu mogu očekivati najviši standard. Tako će solarne ćelije na krovištu i u staklenom pročelju proizvoditi struju za potrebe doma, sobe će biti klimatizirane, s brzim internetom, samo su neke od prednosti ovog moderniziranog studentskog doma.


A.Z.
foto: Knjižnica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek @Facebook


studentinovi paviljonOsijekstudentski dom u OsijekuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se