Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sveučilište pomaže studentima: Produljeni rokovi, dio studenata oslobođen plaćanja školarine…

MojFaks | Nakon predavanja, 25.09.2020.Sveučilište pomaže studentima: Produljeni rokovi, dio studenata oslobođen plaćanja školarine…

Na jučerašnjoj sjednici, Senat Sveučilišta u Splitu usvojio je među ostalim, odluku da se zbog specifičnih uvjeta studiranja i polaganja ispita u ovoj akademskoj godini oslobode plaćanja školarine oni studenti kojima je ostao jedan nepoloženi ispit.

Također, za aktualnu akademsku godinu studentima koji su po drugi puta upisali isti ispit i nisu ga položili, umjesto da izgube pravo studiranja na tom studiju, omogućava se polaganje tog nepoloženog ispita iz prethodnih godina i treći put, uz plaćanje pune školarine, piše Slobodna Dalmacija.

Isto tako, produljuje se rok predaje završnih/diplomskih radova za onoliko za koliko je bio produljen ispitni rok.


...Peticija pala u vodu? Dekanica odgovorila studentima: 'Imali ste vremena polagati ispite, u 9. mjesecu nema dovoljno dana za to što tražite'...


Članovi sveučilišnog Senata potvrdili su odluku da će sjedište preddiplomskog sveučilišnog studija Mediteranska poljoprivreda biti u Sinju.

...Nastavljaju rat s vlastitim faksom! Više od 1300 studenata prava traži ovih 6 stvari od Uprave: Manje bodova za upis, plaćanje u ratama...


Na sjednici je dr. Petar Pepur, imenovan vršiteljem dužnosti pročelnika Sveučilišnog odjela za stručne studije, kao i prof. dr. Josipa Ferri, vršiteljicom dužnosti pročelnice Sveučilišnog odjela za studije mora.

...Studenti ovog faksa imaju razloga za slavlje: Ispitni rokovi trajat će im 2 tjedna dulje, a od iduće godine imat će i DODATNI izvanredni rok...


Senat je dao suglasnost na upisne kvote i raspisivanje natječaja za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Biofizika na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu u akademskoj godini 2020./2021.

A.Z.
izvor: Slobodna Dalmacija
foto: arhiva, Darko Ba/MojFaks


studentiispitiškolarinaSveučilište u SplituKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se