Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U kriznim trenucima studenti pomažu nastavnicima: Osmišljavaju online predavanja i vode nastavu...Uključi se i TI!

MojFaks | Nakon predavanja, 16.03.2020.U kriznim trenucima studenti pomažu nastavnicima: Osmišljavaju online predavanja i vode nastavu...Uključi se i TI!

Osnovan Sustav podrške studenata FFZG-a učiteljima i nastavnicima u školama...

Uslijed trenutne epidemiološke krize uzrokovane koronavirusom, prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja, od danas svi vrtići, škole i fakulteti prestaju s uobičajenim radom, a prazne školske klupe nastojat će zamijeniti alternativni oblici nastave na daljinu.

U tu je svrhu osnovan Sustav podrške studenata FFZG-a učiteljima i nastavnicima. Zasad je pedesetak zainteresiranih studenata nastavničkih smjerova odlučilo budućim kolegama iz zbornica pomoći u sukreiranju online predavanja i izvođenju online nastave.

"Kontakti studenata dostavljeni su Ministarstvu znanosti i obrazovanja koje će kontaktirati studente čiji profil bude bio potreban ili te kontakte preusmjeriti školama", navode u svojoj objavi na stranicama Studentskoga zbora

Studentima je ovo prilika da u kriznim situacijama pomognu nekome, ali i da u praksi pokažu i primijene svoja znanja te steknu nove vještine.

I vi se možete uključiti


Ako ste i vi zainteresirani za sudjelovanje, popunite obrazac za sudjelovanje, no imajte na umu da je pritom ipak naglasak na studentima nastavničkih smjerova Filozofskoga fakulteta.

"Neka izreka 'Filozofski je način života' vrijedi i u trenucima krize. Tko zna što ona znači, shvatit će", poručuju za kraj iz Studentskoga zbora FFZG-a.

V.S.
foto: Foxy burrow via Shutterstock


Studentski zbor FFZG-aFilozofski fakultetSustav podrške učiteljima i nastavnicimapodrškakoronavirusKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se