Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tko onda smije? Godinu dana parkirala auto ispred studentskog doma – od jučer, čini se, više ne smije… FOTO

MojFaks | Nakon predavanja, 30.09.2020.Tko onda smije? Godinu dana parkirala auto ispred studentskog doma – od jučer, čini se, više ne smije… FOTO

Stanarka ovog zagrebačkog doma susrela se s problemom nakon što je godinu dana parkirala automobil na istome mjestu...

Stanarka privatnog studentskog doma u Poljaničkoj ulici (hostel "Industrogradnja") doživjela je neugodnost prilikom parkiranja svog automobila pa je o tome željela obavijestiti i druge kolege koji bi se mogli naći u istome problemu.

...Ispovijest studentica koja je živjela u 'domu strave': 'Žao mi je svakoga tko mora tamo odsjesti jer nema kamo' FOTO...


Kako nam govori Tara, studentica Grafičkog fakulteta, već godinu i pol stanuje u domu u Poljaničkoj, a jučer je prvi put dobila pismenu opomenu za parkiranje automobila na mjestu na kojemu parkira već dulje vrijeme. Naime, iako oduvijek parkira ispred doma i to nikada nije bio problem, čini se da se situacija promijenila.

"Jučer sam dobila opomenu na kojoj piše da ću dobiti kaznu od 300 kuna ako ću i ubuduće tu parkirati. Kada sam pitala u Upravi svi su bili u čudu, čak je i čistačica došla sva u čudu i rekla da i ona tamo parkira", govori nam Tara.

Nakon njene objave, kolege studenti također su se zapitali "zar nije parking ispred doma za nas stanare?!?!". A sudeći po ostavljenoj opomeni – nije.

foto: privatna arhiva, objavljeno uz dopuštenje

Mnoga zagrebačka naselja prenapučena su, a pronaći mjesto za parkirati limenog ljubimca ponekad je prava lutrija. S obzirom na to da Tara svakodnevno treba parkirati automobil negdje u blizini doma, sada više nije sigurna gdje to smije učiniti. Kako nam govori, ZagrebParking još uvijek nije kontaktirala, ali će pribjeći i tome ukoliko od Uprave doma ne dobije odgovor na pitanje gdje u blizini sigurno parkirati.

...Student genijalnim trikom izbjegao plaćanje kazni za pogrešno parkiranje...


"U Upravi doma nisu mi baš ništa pametno rekli gdje bi mogla parkirati, ali ja sam opet na istom mjestu, jer nigdje drugdje nije bilo mjesta", kazala je naša sugovornica.

A.Z.
foto: Facebook@Hostel Industrogradnja


studentidom PoljaničkaparkiranjeopomenaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se