Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Online kao odlična odluka? Fakulteti rasadnici zaraze, ali OVE mjere jednako su učinkovite kao i cjepivo

Objavljeno prije 4 dana u Nakon predavanja

Sveučilišni kampusi potencijalno su najveća žarišta pandemije Covida-19, pokazali su podaci s 30 kampusa širom SAD-a.

Noć u sobi na 'mršavih' 18 celzića: Što se događa s grijanjem u zagrebačkom domu? 'Ne spavam jer mi je hladno i pod 3 deke...'

Objavljeno prije 5 dana u Nakon predavanja

Posljednjih dana temperatura pada ispod nule, a prema najavama meteorologa Hrvatsku tek očekuje 'punokrvni' hladni val.

Svi pričaju o psihičkom zdravlju i stresu: Pitali smo studente tko ih tješi u ovim kriznim vremenima i ne, nisu psiholozi

Objavljeno prije 6 dana u Nakon predavanja

Početak 2020. godine obilježila je pandemija koronavirusa, koja je značajno izmijenila dobro nam poznatu i ustaljenu svakodnevicu.

Baš vam se ne da učiti? Umjesto videa s mačkama, bacite oko na OVE online filmove

Objavljeno prije 6 dana u Nakon predavanja

Ako ste i vi tip studenta koji najmanje troši na odlaske u kino, a prati sve najvažnije i najnovije filmove – onda je ovo prava prilika za vas!

Privatnost u doba korone – NULA: Stanodavci ulaze u unajmljene stanove studenata 'da prozrače jer ih dugo nema'. Tko je u pravu?

Objavljeno prije 6 dana u Nakon predavanja

Studenti koji ne ostvare mogućnost subvencioniranog smještaja u domu najčešće unajmljuju privatni smještaj, bilo stan ili sobu.

Tko to more platit'?! Svaki mjesec bacaju tisuće kuna u vjetar: Studiraju od kuće, a i dalje unajmljuju stanove jer NE ZNAJU dokad će sve biti online

Objavljeno 11.01.2021. u Nakon predavanja

Od kraja studenoga, u Hrvatskoj su na snazi restriktivnije mjere koje se tiču i sektora obrazovanja.

Godinama hranio studente i naučio vječnu istinu: 'Ako na meniju nema OVOG jela bune se i gunđaju – nema se što jesti'

Objavljeno 08.01.2021. u Nakon predavanja

Nakon dugogodišnjeg staža u Studentskom centru Rijeka, Silvano Superina – voditelj legendarnog riječkog studentskog restorana Index, krajem 2020. godine otišao je u mirovinu.

5 godina apsolventica: Priča o Ani koja je rodila dva sina i onda diplomirala uz najglasniji pljesak i ovacije u dvorani

Objavljeno 08.01.2021. u Nakon predavanja

Junakinja ove priče rođena je 1978. godine u malom selu Sobočani kraj Ivanić Grada. U tom istom Ivanić Gradu završila je Opću gimnaziju, s ne baš dobrim rezultatima. Kako tvrdi, oduvijek je bila pomalo buntovna i nedosljedna u svom školovanju jer je odrasla s roditeljima koji nisu živjeli u skladnome braku. Uz teško bolesnog brata, kojemu su roditelji bili uglavnom posvećeni, ona je često bila prepuštena samoj sebi.

Teams, Zoom i Skype 'sisaju' život iz tebe? Uz ovih 5 savjeta predahni od tehnologije

Objavljeno 07.01.2021. u Nakon predavanja

Svi znamo da su tehnologija i Internet nevjerojatni, no što se događa kad se zbog njihova korištenja počneš osjećati iscrpljeno?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se