Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Za 'dž' na sajam knjiga: Studentski zbor svojim dalmatinskim kolegama osigurao 'bespla' prijevoz na Interliber

MojFaks | Laganini, 07.11.2018.Za 'dž' na sajam knjiga: Studentski zbor svojim dalmatinskim kolegama osigurao 'bespla' prijevoz na Interliber

Ljubitelji knjiga znaju da je studenti rezerviran za najveći sajam knjiga u Hrvatskoj – Interliber. Kako ne bi morali plaćati prijevoz do Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zadru organizira za svoje kolege besplatan put na Interliber.

Najpoznatiji sajam knjiga u Hrvatskoj, Interliber, starta u utorak 13. studenog te traje do nedjelje 18. studenog. Svake godine je velik interes za posjet sajmu pa studenti iz cijele Lijepe naše hrle pogledati najnovije naslove, pronaći literaturu za fakultet ili jednostavno proći jeftinije kada je riječ o kupovini knjiga.

Baš zato je Studentski zbor zadarskog Sveučilišta organizirao za svoje kolege besplatan prijevoz na Interliber. "Dan polaska je 15.11. 2018. točan sat ćemo naknadno objaviti. Isti dan se vraćamo u večernjim satima", objavila je ekipa iz Zbora na službenoj Facebook stranici.Prijave se vrše od danas u Studentskom klubu Božo Lerotić u terminima od 10 do 13 sati. Ono što studenti moraju ponijeti sa sobom jesu indeks ili iksica pa bi trebalo požuriti jer ima samo 90 mjesta. Svaka čast Studentskom zboru iz Zadra!

Izvor: [email protected] Interliber Zagreb


Ivana Petrić
foto: [email protected]Sajam Interliber Zagreb


Interliberbesplatan prijevozprijevozStudentski zbor Sveučilišta u ZadruKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se