Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Da ga pozovem na kavu?' Studentica s Filozofskog na drugoj godini dobila novog profesora, njegov osmijeh uvalio ju u probleme...

MojFaks | Laganini, 11.02.2020.'Da ga pozovem na kavu?' Studentica s Filozofskog na drugoj godini dobila novog profesora, njegov osmijeh uvalio ju u probleme...

21-godišnja studentica Filozofskog fakulteta našla se u problemima – isprva nije obraćala previše pozornosti na novog profesora s druge godine, no s vremenom se to promijenilo toliko da misli da će zbog toga poludjeti.

"Imam 21 godinu i idem na Filozofski fakultet. Na drugoj godini mi je došao jedan novi profesor koji mi se onako na prvu baš i nije svidio", kaže studentica koju je prenio portal balasevizam.novi.ba.

...Studentica strahuje da će ostati 'babadjevojka': 'Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?'...


Međutim, kako je vrijeme odmicalo, kada god bi ušla u predavaonicu kod njega na predavanje, sve češće bi se zagledala u njega, neznajući uopće zašto. "On mi nikada nije davao nikakav znak da pomislim kako se i ja njemu sviđam, osim osmijeha koji uvijek ima na licu samo kad mene vidi, a mislim da je upravo taj osmijeh kriv za sve", pojasnila je.

...Urnebes! Studentica na kolokviju morala navesti 5 ekonomista: Evo kako je 'zablistala' iako nije znala odgovor...


Kako kaže, nikada ju nisu privlačili stariji muškarci, a pritom njen profesor izgleda sasvim prosječno, a oblači se čak malo staromodno. "Imamo klasičan odnos profesor student, ali ja želim nešto više od toga. Koliko god sebe tješila da od toga nikad neće biti ništa prvo jer je moj profesor, a drugo što je duplo stariji od mene, ja se nekako predam emocijama, i ponovo počnem da sanjarim o tome da sam s njim", nastavlja.

...Zagrebačka studentica urnebesnim memeom posprdala svog dečka: 'Ako me sad ne ostavi, neće nikada'...


Iz provjerenih izvora saznala je da nije oženjen. Pokušava učiti, ali joj baš i ne polazi za rukom jer se ne može koncentrirati. "Samo mislim na njega čitav dan, čak sam jednom došla u iskušenje da ga pozovem na kavu. Nisam sigurna da li je ovo jedna od onih mojih klasičnih ospesija, koje budu pa prođu, ali jedno znam, ovo traje već duže vrijeme", tvrdi.

Što biste savjetovali ovoj studentici?

L.B./izvor: balasevizam.novi.ba
foto: Unsplash


profesoremocijestudenticazaljubljenostKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se