Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urnebes! Studentica na kolokviju morala navesti 5 ekonomista: Evo kako je 'zablistala' iako nije znala odgovor

MojFaks | Laganini, 02.01.2020., Autor: Anja Z.Foto: / Unsplash

U vrijeme kolokvija i ispita teško je sve stići i uvijek biti spreman.

Nekad i kada se zaista trudimo, ne uspijemo spremiti gradivo dovoljno dobro. Nekada smo primorani vagati kojem predmetu ćemo posvetiti malo više pažnje, koji ćemo kolokvij izaći na blef, a koji ćemo rasturiti. 

Na popularnoj stranici Ispovesti, jedna studentica odlučila je podijeliti svoje iskustvo s kolokvija za koji se nije pripremila. 

"Na pitanje na kolokviju iz ekonomije koje je glasilo 'navedite 5 poznatih ekonomista' napisala sam 'Adam Smith i još četvorica'. Naravno, ne očekujući na to bodove. Da bi došao profesor i rekao da se presmijao mom odgovoru i da dobivam poen na kreativnost", napisala je u svojoj anonimnoj ispovijesti koja je pokupila dosta komentara. 

Preko 1000 ljudi odobrilo je ovu ispovijest, ali nekolicina je i podijelila drugačije viđenje. Iako smatraju da kreativnost često zna proći nezapaženo kod profesora i nastavnika, mnogi ovaj odgovor ne vide kao kreativan – već kao pokazatelj općeg neznanja. 

"E, ako je ovo kreativnost u fakultetskoj dobi, onda blago nama", glasio je jedan komentar ispod objave. 

A što vi mislite, da li je odgovor kreativan i zaslužuje nagradu od profesora ili ne?

...Studentica predala 'prazan' papir na ispitu i dobila 5: Profesor se oduševio kad je shvatio kako je riješila zadatak...studentikolokvijkreativnostekonomijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se